Kursus: Kommuniker med dit lokalsamfund

foto af email

Landdistriktsudvalget ønsker at skabe bedre kommunikation til og i lokalområderne

Hvordan kommunikerer du med din landsby? Får du det optimale ud af din tid – og fanger du dine medborgere de rette steder?

Som opfølgning på møde d. 24. januar omkring kommunikationsmåder og -kanaler, der kan styrke fællesskab og sammenhængskraft i Viborg Kommunes mindre byer, inviterer vi nu til mini-kursus i brug af sociale medier og "den gode hjemmeside"

Tid og sted
Tirsdag d. 9. april kl. 19-21 på Viborg Rådhus

Formål
Skab synlighed og bedre kommunikation både internt og eksternt. På kurset tager vi en jordnær rundtur i de sociale medier og ser på den gode hjemmeside. Du kommer i arbejdstøjet og vi ser på best practice med den lokale kontekst for øje.


Målgruppe
Bestyrelsesmedlemmer og kommunikatører i lokalsamfund, der arbejder med (eller ønsker at arbejde med) kommunikation med medborgere. Der kræves ikke nogen faglige forudsætninger for at deltage.

 
Indhold
Kursets tager udgangspunkt i deltagerne med gode eksempler og videndeling. Det bliver ikke en teoretisk gennemgang, men vi ser i fællesskab på de forskellige muligheder for at opnå effektiv kommunikation i lokalsamfundet.

Husk PC og det gode humør.

 
Form
Kurset tilrettelægges som en vekselvirkning mellem korte oplæg, øvelser i praksis og deltagernes egne erfaringer

 
Underviser
Anders Kristensen, konsulent
Kultur & Udvikling, Viborg Kommune


Tilmelding
send en mail til sb9@viborg.dk med navn, antal, forening og by - senest d. 5. april

 

Sidst opdateret: 13.03.2019