Kursus: lav en video med din iPhone

Sådan laver du en video med din iPhone

Som opfølgning på møde d. 24. januar om kommunikationsmåder og -kanaler og kursus d. 9. april om brug af sociale medier og "den gode hjemmeside", inviterer Landdistriktsudvalget til mini-kursus i optagelse video og redigering, så de kan bruges på sociale medier som fx Facebook.

Tid og sted
Mandag d. 26. august kl. 17-19 på Viborg Rådhus, lokale M5

Formål
Korte videoer på sociale medier giver enorm effekt. De er forholdsvis enkle at lave og budskabet kommer tydeligt frem. På dette korte kursus skal du medbringe din iPhone. Vi optager en video, redigerer og tekster videoen, så du har en film klar til at vise på de sociale medier eller på hjemmesiden. Husk at tjekke om du har appen iMovie på din mobil. Hvis ikke skal den downloades i App Store inden kurset


Målgruppe
Bestyrelsesmedlemmer og kommunikatører i lokalsamfund, der arbejder med (eller ønsker at arbejde med) kommunikation med medborgere. Der kræves ikke nogen faglige forudsætninger for at deltage, dog skal du have en iPhone.

 
Indhold
Efter en kort introduktion, går vi individuelt i gang med at lave en video med vores iPhones. Herefter redigerer vi og tekster filmen.

 
Form
Kurset tilrettelægges som en vekselvirkning mellem korte oplæg og øvelser i praksis.

 
Underviser
Anders Kristensen, konsulent
Kultur & Udvikling, Viborg Kommune


Tilmelding
Der er i alt 10 pladser på kurset. For at så mange områder kan få glæde af kurset, kan kun 1 person fra hvert lokalområde deltage.
send en mail til sb9@viborg.dk med navn, forening og by - senest tirsdag d. 20. august

Såfremt der er stor efterspørgsel på kurset, tilbydes endnu et kursus senere

 

Sidst opdateret: 02.07.2019