Unge sportsstjerner fejret med stjernestøv

 
Mads Panny og Peder B. Pedersen ønskede de unge sportsstjerner tillykke med deres fine præsentationer ved arrangementet Ung Sportsmester 2018. Foto: Viborg Idrætsråd.

Mads Panny og Peder B. Pedersen ønskede de unge sportsstjerner tillykke med deres fine præsentationer ved arrangementet Ung Sportsmester 2018. Foto: Viborg Idrætsråd.

 

Viborg Teater var fyldt med stjerner, da Kultur- og Fritidsudvalget og Viborg Idrætsråd i aftes afholdt arrangementet Ung Sportsmester 2018 og hyldede 74 unge sportsstjerner fra Viborg Kommune.

 

I 2018 opnåede unge sportsstjerner fra Viborg Kommune store sportslige resultater. I aftes blev de hyldet og fik personlige lykønskninger og gaver af formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Mads Panny og næstformand for Viborg Idrætsråd, Peder B. Pedersen.

Foreningslivets mange stjerner

Det overordnede tema var "stjerner", og temaet prægede både udsmykningen og velkomsttalerne.

Mads Panny var aftenens første taler. Han startede med at lykønske de unge sportsstjerner og takkede dem for at sætte fokus på Viborg Kommune. I sin tale hyldede han også foreningslivets øvrige stjerner - de mange frivillige kræfter, som er med til at opfylde byrådets målsætning om at få flere borgere i bevægelse og inddrage flere i foreningslivet.

Mads Panny sagde blandt andet:
- I Viborg Kommune værdsætter vi alle jer, der skaber en sammenhængskraft i samfundet via en stor, frivillig indsats. Så i dag drysser vi også stjernestøv ud over ledere, trænere og andre frivillige, fordi I er med til at skabe de rammer, der gør, at vi har et fantastisk velfungerende idrætsliv. Tak for det!

Peder B. Pedersen takkede også de mange frivillige og talte om det fællesskab, der lever i foreningerne:
- Det er hverdagens træning og fællesskab, der er fundamentet for, at vores unge mestre har leveret talrige 5-stjernede præstationer i årets løb. Vores foreninger leverer dagligt en helt fantastisk vare i form af glæde, samvær og fællesskab.

En aften fuld af underholdning

Sportschef Morten Erfurth præsenterede de 74 unge sportsstjerner fra 13 forskellige foreninger. Næsten halvdelen af de unge stjerner kommer fra Viborg Gymnastik-Forening, og holdet TeamGyms minipiger udfordrede Erfurth i blandt andet håndstand og vejrmøller.

Erfurth prøvede desuden kræfter med instrumentet accordeon, men han overlod dog hurtigt scenen til de musikalske Accordeon Tøzerne. Aftenen bød også på underholdning med Crazy Gang fra Viborg Sportsdans, Viborg Kampsport og guitarist Valdemar Fomsgaard Hansen.
 

Fakta om Ung Sportsmester

Med arrangementet Ung Sportsmester fejrer Viborg Kommune og Viborg Idrætsråd sportsmestre fra Viborg Kommune under 18 år, som har:

  • vundet jysk mesterskab
  • deltaget på jysk hold
  • eller har opnået en lignende præstation.
 

Yderligere oplysninger

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Mads Panny
Tlf. 29 72 29 91 / e-mail: mapi@viborg.dk

Næstformand for Viborg Idrætsråd, Peder B. Pedersen
Tlf. 23 30 52 36 / e-mail: peder_b_pedersen@mail.tele.dk

Sportschef for Viborg Idrætsråd, Morten Erfurth

Tlf. 86 62 55 33 / e-mail: morten@viborgidraetsraad.dk

 
Teamgym Minipiger fra Viborg Gymnastik-Forening optrådte med et flot show. Foto: Viborg Idrætsråd.

Teamgym Minipiger fra Viborg Gymnastik-Forening optrådte med et flot show. Foto: Viborg Idrætsråd.