Flere p-pladser på Fischers Plads fra fredag

Fredag den 26. oktober 2018 genåbner ca. 140 parkeringspladser på nederste parkeringsdæk i parkeringsanlægget på Fischers Plads i Viborg. Pladserne har været spærret i forbindelse med nedrivning af øverste parkeringsdæk.

 

Fredag den 26. oktober 2018 genåbner ca. 140 parkeringspladser på nederste parkeringsdæk i parkeringsanlægget på Fischers Plads i Viborg. Pladserne har været spærret i forbindelse med nedrivning af øverste parkeringsdæk.

 

Der bliver flere muligheder for at parkere tæt på gågaderne og Sct. Mathias Centret, når de ca. 140 parkeringspladser på nederste parkeringsdæk på Fischers Plads igen kan bruges fra den 26. oktober 2018.

Dele af parkeringsanlægget har været spærret siden midten af september, da øverste parkeringsdæk var nedslidt og måtte nedrives.

- Jeg er rigtig glad for, at vi er færdige med at rive parkeringsdækket på Fischers Plads ned hurtigere end beregnet og nu kan åbne op for halvdelen af de pladser, der har været lukket, siger Johannes Vesterby, formand for Teknisk Udvalg og fortsætter: Samtidig har vi gjort et stort arbejde for at skabe endnu flere parkeringsmuligheder i midtbyen, så jeg oplever, at der nu igen er gode muligheder for at finde en ledig plads for dem, der vil handle i Sct. Mathias Centret og gågaderne.

Også handelschef Helle Sørensen fra Viborg Handel glæder sig over de nye p-pladser på Fischers Plads:

­- Det er rigtig godt, at arbejdet er blevet færdigt i god tid inden julehandlen og Black Friday den 23. november. Til vores kunder vil jeg sige: Kom bare, der er masser af parkeringsmuligheder i Viborg, siger Helle Sørensen.

 

Fakta

Før nedrivning af parkeringsdækket var der ca. 460 p-pladser på Fischers Plads. Nu er der ca. 310 pladser.

Der er indført tidsbegrænsning på to timer på en række parkeringspladser og kantstensparkeringer i Viborg midtby, så der sker en større udskiftning af biler.

 

Yderligere oplysninger

Johannes Vesterby, formand for Teknisk Udvalg, tlf. 30 85 89 77, e-mail: jfv@viborg.dk

Helle Sørensen, handelschef, Viborg Handel, tlf. 27 14 37 48, e-mail: hs@handeliviborg.dk

 

Kort

Kortet her giver overblik over parkeringspladser i Viborg midtby. På kortet kan man se de mange p-pladser indenfor 2, 5 og 10 minutters gang fra gågaderne.

 

Vedhæftede filer