Viborg Kommune sætter kvindelandsholdet på auktion

 
Den, der vinder auktionen, kan forhåbentlig se jubelscener som disse fra EM-kvalifikationskampen mod Sverige på Energi Viborg Arena i september 2016.

Den, der vinder auktionen, kan forhåbentlig se jubelscener som disse fra EM-kvalifikationskampen mod Sverige på Energi Viborg Arena i september 2016. / Foto: DBU / Per Kjærbye

 

I forbindelse med Danmarks Indsamling 2018 deltager Viborg Kommune i Danmark på Auktion og beder danskerne om at byde på en fantastisk fodboldoplevelse med landskamp og hotelophold.

 

Den 3. februar samler DR og 12 humanitære organisationer ind til verdens hjemløse børn ved den årlige Danmarks Indsamling.

I samarbejde med DBU og Golf Hotel Viborg støtter Viborg Kommune det gode formål ved at sætte en fantastisk fodboldoplevelse med kvindelandsholdet på auktion. Viborg Kommunes borgmester, Ulrik Wilbek, fortæller hvorfor:
- Vi vil gerne hjælpe med at skaffe så mange penge som muligt til de hjemløse børn. Derfor skal den "vare", vi sætter på auktion, være så attraktiv som muligt. Det er kvindelandholdets EM-sølvvinderne i allerhøjeste grad. Derfor synes vi, det er oplagt at sætte en landsholdsoplevelse på hjemmebanen i Viborg på auktionshylden.

VIP i Viborg
Kvindelandsholdet er i øjeblikket i gang med VM-kvalifikationen, og den fodboldfan, der byder højest på auktionen, kan vælge at indløse sin oplevelse til én af de fire kvalifikationskampe på Viborg Stadion, og den indeholder: 
•    VIP-arrangement med spisning for to personer før kampen  
•    De bedste pladser på Energi Viborg Arena 
•    Et møde med landsspillerne på banen umiddelbart efter kampen 
•    Billeder med spillerne og mulighed for autografer
•    Overnatning m/morgenmad for to personer på Golf Hotel Viborg

Oplevelsen kan valgfrit placeres i forbindelse med de fire VM-kvalifikationskampe, som spilles den 9. april, den 12. juni, den 30. august og den 4. september 2018 på Viborg Stadion - nationalstadion for det danske kvindelandshold.

Det er muligt at byde på oplevelsen via dette link til Danmark på Auktion på Lauritz.com. 

 

Yderligere oplysninger

Ulrik Wilbek, borgmester, Viborg Kommune
Tlf. 40 78 88 00 / E-mail: sni@viborg.dk

Mia Kjærgaard, kommunikationsmedarbejder, DBU
Tlf. 26 17 28 16 / E-mail: miak@dbu.dk 

Karl March, direktør, Best Western Golf Hotel Viborg
Tlf. 78 79 95 66 / E-mail: marchl@golfhotelviborg.dk

Lars Stentoft, direktør for Kultur, Service og Events
Tlf.: 23 32 02 79 / E-mail: lkst@viborg.dk

Læs mere om Danmarks Indsamling og flere billeder på danmarksindsamling.dk