Logo og designguide

Viborg Kommune

Her finder du Viborg Kommunes logo og designguide.

Viborg Kommunes myndighedslogo

Myndighedslogoet er en rentegning af den gamle Viborg Kommunes byvåben, der i sin oprindelige form var Viborg bys segl og stammer fra 1300-tallet.

Logoet vises her sammen med Viborg Kommunes navnetræk.

Ud over myndighedslogoet har Viborg Kommune også et markedsføringslogo, som skal bruges i mere kommercielle sammenhænge.

De tre ringe i logoet relaterer sig både til Viborg Kommunes geografiske placering og indre struktur samt til visionen, som bærer overskriften ”Vilje, vækst og velfærd”.

Det faste centrum i markedsføringslogoets ringe symboliserer vilje. De omgivende ringe, der breder sig, afspejler vækst, mens de grønne farver skal give associationer til velfærd.

Designguide

Designet er et værktøj til at synliggøre Viborg Kommune. Helt konkret skal designet være en hjælp til borgerne og omverdenen til at genkende medarbejdere, breve, annoncer m.v. fra Viborg Kommune.

Der er derfor udarbejdet en designguide med retningslinier for, hvordan logoer og det nye design skal anvendes i praksis.

Designguide Viborg Kommune forside

Se designguiden her

Yderligere oplysninger

Hvis du er leverandør hos Viborg Kommune og har brug for logofiler, kan du kontakte: Bodil Rom-Jensen, tlf.: 8787 8602, bro@viborg.dk