Mette T.

Billede af elev, Mette T.

Elev i Administration Social, Sundhed & Omsorg

Mit navn er Mette jeg er 39 år, og jeg er 1. års elev.

Jeg har arbejdet som pædagog i et børnehus i Viborg i ca. 10 år. Men jeg havde gået et stykke tid med tanken om et brancheskift til kontorelev. Det skulle være nu hvis jeg skulle tage springet. Jeg er meget glad for min beslutning. Jeg er glad for at blive en del af Viborg kommune. Det er en god arbejdsplads med mulighed for ansvar, personlig og faglig udvikling.

Som elev hos ved Viborg kommune får du en bred uddannelse. Man bliver en del af to afdelinger i løbet af elevtiden. Man får et år hvert sted. Det første år er jeg hos Social, Sundhed & Omsorg og på andet år skal jeg være hos Ydelseskontoret.

Der er også en god veksling imellem praktik og skoleophold, hvilket gør at man nemt kan koble teori og praksis sammen.

Mit 1. år som elev ved Social, Sundhed & Omsorg

Jeg er elev i administrationen. Jeg blev hurtig en del af teamet/afdelingen. Når du starter som elev ved Viborg kommune får man en bred introplan når man starter på i afdelingen. Efter kort tid fik jeg hurtigt arbejdsopgaver og jeg får den støtte og vejledning som jeg har brug for både af min vejleder og mine kollegaer. Man er en del af afdelingen men der er også plads til at være elev. Jeg har faste opgaver og jeg får løbende nye arbejdsopgaver.

Mine arbejdsopgaver er bl.a. betale regninger, registrere kasseopgørelser for salg af mad / aktiviteter på plejecentre og aktivitetscentre, registrering af arbejdstider for terapeuter, godkendelser i SBA, passe telefonen i omstillingen hos serviceteamet m.m.

Det er ikke to dage der er ens. Der kan hurtig komme nye opgaver der skal ordnes. Det trives jeg godt med. Det er en afdeling med plads til humor og socialt samvær.

Sidst opdateret: 17.03.2020