Katrine

katrine

Elev i Økonomi

Mit navn er Katrine og jeg er 22 år gammel. Jeg kommer oprindeligt fra en lille by der hedder Ranum, men er efter jeg fik elevplads hos Viborg Kommune, flyttet til Viborg. Jeg blev student fra Fjerritslev Gymnasium i sommeren 2017. Derefter tog jeg et sabbatår, hvor jeg samtidig tog et 5-ugers EUS-kursus, som jeg skulle bruge for at blive ansat som kontorelev.

Jeg valgte at søge elevplads hos Viborg Kommune, da jeg havde hørt meget godt om Viborg Kommune som arbejdsplads, men også fordi jeg godt kunne lide, at man får mulighed for at være i to forskellige afdelinger, så man kan prøve noget forskelligt.

Her på mit andet år, sidder jeg i kommunens økonomiafdeling, hvor jeg har mange forskellige opgaver. Nogle af mine opgaver er fx bogføringer, intern revision, kontrolopgaver, diverse udbetalinger og afstemning af konti. Jeg har en blanding af faste opgaver og ad-hoc opgaver. Mine arbejdsdage er meget varierende, og er altid spændende og udfordrende. I økonomi arbejder jeg sammen med mange dygtige kolleger, som altid står klar til at hjælpe med opgaver, hvis der er behov for det.

En anden fordel der er ved at være elev ved Viborg Kommune er, at vi har en rigtig god elevgruppe, med godt sammenhold, hvor der altid er mulighed for at sparre med andre, der står i den samme situation som en selv.

Sidst opdateret: 14.03.2020