Kristine

kristine

Elev i Job- & Helhedsindsats

Mit navn er Kristine. Jeg er 29 år og er 2. års elev ved Viborg Kommune.

Jeg blev i 2014 uddannet sygeplejerske, men fandt hurtigt ud af at det ikke var det rette job for mig. Derefter brugte jeg et års tid på at flyve rundt som stewardesse, imens jeg forsøgte at finde frem til hvilket job jeg kunne se mig selv i på længere sigt.

Jeg havde hørt gennem flere bekendte, at Viborg Kommune var en rigtig god arbejdsplads samt et godt sted at være elev. Jeg gik derfor ind på kommunens hjemmeside, og læste mere om uddannelsen.

Viborg Kommune afholdte et informationsmøde, hvor der var mulighed for at høre mere om uddannelsen. Derudover var de nuværende elever også til stede, til at fortælle om deres arbejdsopgaver og tid som elev. Efter jeg deltog i dette infomøde, var jeg slet ikke i tvivl om at jeg ville søge stillingen som kontorelev.

På mit første år var jeg på Ydelseskontoret. Her var jeg med til at træffe afgørelser om bevilling af kontanthjælp, udbetale kørselsgodtgørelse og hjælp borgere i Ydelseskontorets ekspedition. På Ydelseskontoret blev jeg udfordret og fik også en masse ansvar. Derudover havde jeg mange gode kollegaer, som altid stod klar til at hjælpe hvis jeg havde brug for det.

På mit andet år sidder jeg i Jobcenterets Administration. Her sidder jeg med mange forskellige administrative opgaver fra sagsbehandlerne. Jeg har både faste opgaver, men også en del ad hoc-opgaver. Jeg har i denne afdeling ingen borger kontakt, hvilket der også er rart at prøve.

Viborg Kommune er et sted hvor der er rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Her bliver man udfordret og lærer hele tiden nye spændende ting. Derudover har eleverne et rigtig godt sammenhold, hvilket også er med til at gøre ens elevtid god.

Sidst opdateret: 14.03.2019