Julie

julie

Elev i Administration Social, Sundhed & Omsorg

Mit navn er Julie og jeg er 19 år gammel og jeg kommer fra Viborg. Jeg blev i sommeren 2018 student fra Handelsskolen Viborg, hvor jeg afsluttede grunddelen af min EUX Business. Nu er jeg i gang med hovedforløbet, som foregår som kontorelev her ved Viborg Kommune.

Jeg valgte at søge stillingen som kontorelev hos Viborg Kommune, da jeg blandt andet syntes, at det virkede som en utrolig spændende og lærerig arbejdsplads, som også har fokus på den enkelte elev og dens udvikling.

Efter jeg er startet, er jeg bestemt ikke blevet skuffet. Viborg Kommune er en stor arbejdsplads, hvor man får utroligt mange spændende opgaver og udfordringer i løbet af en arbejdsuge. Der bliver sat meget fokus på, at man som elev trives og udvikles, der hvor man er. Derudover har os elever et rigtigt godt sammenhold, trods vores forskelligheder, hvilket kun bidrager med noget positivt til ens elevtid.

Lige nu er jeg 1. års elev i Administrationen Social, Sundhed & Omsorg, som er en utroligt spændende og lærerig afdeling. Det er en rigtig god arbejdsplads, med en rigtig god vejleder og søde kollegaer, hvor humor og positivitet er en vigtig del af hverdagen. Her har jeg har mange forskellige opgaver, hvor nogle er faste opgaver, mens andre opgaver kommer løbende. Mine faste opgaver er eksempelvis kontering af regninger, oprettelse af nye medarbejdere, opdatering af plejecentrenes hjemmesider mm.

Der er ikke to dage der er ens, hvilket betyder meget for mig. Det er med til at udvikle mig som person, men også mine fagligheder. Viborg Kommune er generelt et rigtigt godt sted at være, hvor man har stor mulighed for at udvikle sig både fagligt, men bestemt også personligt.

Sidst opdateret: 14.03.2019