Ina

ina

Elev i Økonomi

Mit navn er Ina og jeg er 30 år gammel. Jeg bor i hus med min kæreste og vores tre børn. Jeg har tidligere arbejdet som pædagog, men har valgt at tage en ny uddannelse. Nu arbejder jeg som kontorelev ved Viborg Kommune.

Jeg er 2. års elev i økonomistaben. Her laver jeg mange forskellige opgaver. Det kan f.eks. være budgetopfølgning, intern revision, kontrolopgaver, diverse udbetalinger, momsrefusion, afstemning af kontoer og sende mellemkommunale regninger. Jeg har både faste opgaver og ad hoc-opgaver. Jeg har altid en spændende og udfordrende arbejdsdag. Min arbejdsdag er meget varierende. Jeg føler at jeg får meget ansvar og har mine egne arbejdsområder. Jeg arbejder sammen med dygtige kollegaer, som altid står klar til at hjælpe med den enkelte opgave, hvis der er behov for det.

På mit 1. år var jeg elev i Visitation, Sundhed og Omsorg. Det er dejligt, at man som elev får mulighed for at stifte bekendtskab med to forskellige afdelinger. Det giver et godt indblik i nogle af alle de forskellige arbejdsopgaver, som kommunen har. Viborg Kommune giver deres kontorelever rigtig gode muligheder, og har meget fokus på at vi som elever har det godt og er i udvikling. Det er også en af grundene til, at jeg gerne ville være kontorelev ved Viborg Kommune. Jeg er glad for at være en del af Viborg Kommune, da jeg hele tiden bliver udfordret og føler at jeg udvikler mig.

Sidst opdateret: 14.03.2019