Sabrina

Sabrina

Elev på Sprogcentret.

Jeg hedder Sabrina og er 28 år. Jeg kommer fra Viborg, hvor jeg bor sammen med min mand og vores to børn.

Jeg søgte ind som kontorelev ved Viborg Kommune efter jeg havde deltaget i Informationsmødet, der blev afholdt i Multisalen på Rådhuset. Jeg mødte uddannelsesansvarlige og de daværende kontorelever, som fortalte rigtig godt om arbejdspladsen. Det virkede som en arbejdsplads, hvor der var plads til alle – hvilket jeg fik bekræftet efter min opstart.

 

Jeg har tidligere arbejdet inden for butik, hvilket ikke passede til mig i forhold til arbejdstiderne – jeg elskede dog kundekontakten. Derfor var det også vigtigt for mig at finde en arbejdsplads, hvor jeg ville få borgerkontakt og samarbejde med flere forskellige mennesker i løbet af min dag.

 

Sidste år var jeg i Job- og Helhedsindsats, hvor de arbejder i storrumskontor – dette nød jeg rigtig meget!

I år er jeg på Sprogcenter Viborg, hvilket er en helt anden slags afdeling. Her er vi i et mindre kontor, så det er lidt mere intimt. Jeg synes, at det er rigtig god læring, at vi kan komme i vidt forskellige afdelinger, så vi virkelig kan prøve af, hvad det er vi ønsker af en arbejdsplads efter endt elevtid.

 

På Sprogcenter Viborg har jeg mange forskellige opgaver. Jeg henviser bl.a. selvforsørgende kursister til danskundervisning, hvor jeg inden da undersøger deres retskrav. Derudover har jeg opgaver såsom besvarelse af mails, oprettelse, flytning og udmeldelse af kursister, sygemeldinger fra kursister, telefonpasning, henvendelser ved skranken, fakturering af privatbetalere, månedlig opgørelse med kasserapport, bestilling af kontorartikler, tage referat, stå vagt ved prøver (eksamen, Medborgerskabsprøve/Indfødsretsprøve), videregive information til og vejlede kursister, indberetning af sygefravær ved personalet og meget mere.

 

Jeg er sikker på, at jeg har fundet den rette arbejdsplads og jeg har et stærkt ønske om at blive ansat ved Viborg Kommune efter endt elevtid.

 

 

Sidst opdateret: 19.02.2019