Inesa

Inesa_2018

Elev i Økonomi.

Mit navn er Inesa og jeg er 47 år gammel.

Jeg er 1. års elev i Økonomistaben.

Oprindeligt er jeg fra Hviderusland og jeg kom til Danmark i marts 1998. Jeg har en videregående uddannelse inden for psykologi fra mit hjemland, som er tilsvarende til en kandidat i pædagogisk psykologi i Danmark. Før jeg kom til Danmark, har jeg været ansat som skolepsykolog og har undervist i psykologi for universitetsstuderende.

I Danmark har jeg taget forskellige kurser, uddannelse som økonomimedarbejder på Handelsskolen, har afsluttet EUS Business (10 uges forløb) på Mercantec Viborg. Jeg har været ansat som kontorassistent, har været selvstændig og har haft en butik med isenkram og brugskunst.

Jeg valgte sidste år at søge ind til Viborg Kommune, da jeg gerne ville lære noget nyt og havde brug for nye udfordringer i min hverdag. Opslaget omkring kontoruddannelsen i Viborg Kommune lød som en spændende og lærerig uddannelse og som noget for mig.

Nu er jeg ansat som kontorelev i Økonomistaben. Jeg har altid en spændende, udfordrende og varierende arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Jeg har dygtige kollegaer, som altid står til rådighed, hvis man har brug for hjælp med de enkelte opgaver.

Jeg synes, at uddannelsen indtil videre har levet op til mine forventninger, da jeg hverdag får ny viden, ansvar som passer til mig, så jeg kan udvikle mig og få endnu mere lyst til at lære.

Jeg er glad for at være en del af Viborg Kommune og en del af en elevgruppe, som er rigtig god til at samarbejde.

Sidst opdateret: 16.03.2018