Erhvervsmesse 2018

Erhvervsmesse
Eleverne i 8. - 10. klasse har også mulighed for at besøge kommunens fem stande på årets erhvervsmesse.

Mød Viborg Kommune på Viborg Erhvervsmesse for grundskolens ældste elever og deres forældre torsdag den 20. september.

På Viborg Erhvervsmesse 2018 kan grundskolernes ældste elever møde Viborg Kommune som arbejdsplads. Kommunen viser nemlig nogle af sine mange forskellige job- og uddannelsesretninger frem for de unge, som står over for at skulle træffe deres valg om uddannelse og arbejdsliv.

Fem stande

Viborg Kommune præsenterer i alt fem stande på erhvervsmessen med jobs som socialrådgiver, pædagogisk assistent, kontorassistent, social- og sundhedshjælper/assistent, brolægger og anlægsstruktør.

På standene kan man møde medarbejdere og ledere fra kommunen, stille spørgsmål og deltage i konkurrencer. Der bliver rig lejlighed til at få en fornemmelse af, hvad man helt konkret arbejder med i de meget forskellige jobs og til at få inspiration til sit uddannelsesvalg.

Hør om kommunen som arbejdsplads

I løbet af dagen er der også mulighed for at få et indblik i den mangfoldige arbejdsplads Viborg Kommune. Kommunaldirektør Lasse Jacobsen holder oplæg kl. 12.00 og 15.00 i Biografcenter Fotorama, hvor han blandt andet vil fortælle om karrieremulighederne i Viborg Kommune og de værdier, kommunens personalepolitik bygger på.

"I Viborg Kommune har vi masser af attraktive arbejdspladser, og vi leder altid efter gode hoveder og kloge hænder, som kan være med til at gøre en positiv forskel for borgerne og udviklingen af kommunen. Jeg glæder mig rigtigt meget til at møde nogle af fremtidens medarbejdere i Viborg Kommune den 20. september", siger Lasse Jacobsen.  

Læs mere om de job- og uddannelsesretninger, som præsenteres på Viborg Kommunes messestand her på siden.

FAKTA

Erhvervsmessen holdes samtidig med den årlige uddannelsesmesse, hvor kommunens ungdomsuddannelser præsenterer deres tilbud for alle 8., 9. og 10. klasser samt deres forældre mellem kl. 10.00-17.00 torsdag den 20. september i Viborg Stadionhal.

Formålet med erhvervsmessen er at øge elevernes kendskab til erhvervslivet og de mange muligheder, der findes for beskæftigelse og karriere i Viborg Kommune.

Erhvervsmessen holdes for første gang i år og præsenterer i alt mere end 35 forskellige uddannelsesretninger.

Læs mere om uddannelsesmessen og erhvervsmessen

Sidst opdateret: 13.09.2018