Leder til Team Unge - GENOPSLAG

Spændende og vigtig lederstilling i Team Unge, Jobcenter Viborg

Det er vigtigt for os at finde den helt rigtige kandidat til dette lederjob; derfor har vi valgt at genopslå stillingen for at tiltrække et endnu bredere ansøgerfelt.

I Viborg har vi fuldt fokus på de unge. Så kan du samle folk, har du udsyn, er du tydelig og løsningsorienteret, er du måske vores nye teamleder for Team Unge i Jobcenter Viborg.

Som teamleder får du ansvaret for 41 dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere, der brænder for de unge mennesker.

Du får en tæt samarbejdspartner i den nuværende teamleder og sammen med engagerede medarbejdere skal I arbejde videre med, at samle jobcenterindsatsen for alle unge mellem 15 og 30 år i ét team med én ledelse.

Målet er at sikre, at de unge oplever vores indsats som tydelig, koordineret og sammenhængende.

Tre vigtigste opgaver
Dine tre vigtigste opgaver bliver:
  • at fortsætte den kurs, der er sat i et tæt samarbejde med den nuværende teamleder
  • at sikre den faglige udvikling af teamet
  • at sikre fortsat udvikling af den daglige drift og personaleledelse.

Teamet består af uddannelsesvejledere, beskæftigelsesfaglige medarbejdere og administrative medarbejdere.

Du vil, i høj grad, få mulighed for at sætte dit personlige aftryk på den fremtidige ungeindsats i Viborg Kommune. Det bliver din opgave at arbejde videre med at skabe et fælles mindset, lyst til forandring og et udviklende arbejdsmiljø.

Vi sætter stor pris på at have en uformel og humoristisk tone indbyrdes.

Om dig
Som person er du involverende, engageret, ambitiøs og har udsyn til andre områder og interessenter.
Du tror også på, at vi lykkes bedst sammen med andre og ikke alene.  Samtidig er du en dygtig formidler og en erfaren beslutningstager.

Vi forventer, at du har:
  • bred erfaring fra ungeområdet
  • erfaring som leder – bl.a. med ledelse i udviklings- og forandringsprocesser
  • kendskab til rammerne for både beskæftigelsesindsats og uddannelsesvejledning
  • gode evner for at samarbejde og skabe tværfaglige relationer
  • en transparent ledelsesstil, så alle kender både mål og midler
  • fokus på både de overordnede målsætninger og de enkelte medarbejderes fagligheder.

Om os
Team Unge er en del af afdelingen Job og Unge, som indeholder yderligere to teams med andre opgaver og egne teamledere. De fire teamledere og afdelingslederen danner et fælles ledelsesteam, der også arbejder tæt sammen med andre teams på arbejdsmarkedsområdet.

Du skal være indstillet på at indgå i et ledelsesteam, hvor din egen faglige og personlige udvikling er en del af dagsordenen. Vi har alle udformet et personligt ledelsesgrundlag, som indgår som et element i vores løbende ledelsessparring.

En af vores store, fælles opgaver er, at understøtte at flere unge kommer i uddannelse eller i fast job.
Det er en vigtig opgave, vi løser, når vi skaber mening i de unges liv. Og vi tror på de unge, også når de ikke tror på sig selv.

Om ledelse hos os
I Jobcenter Viborg er vores mål at skabe gode resultater sammen med borgere og virksomheder. Det mål understøtter vi i den daglige ledelse, bl.a. ved at udvikle vores medarbejdere, sætte tydelige mål, give feedback og følge op.
Vi har fokus på at opbygge relationer på tværs af organisationen samt engagere medarbejdere og MED-organisation, så vi skaber ejerskab og fælles forståelse. Samtidig er det vigtigt, at vores strategier og politikker bliver formidlet forståeligt, så medarbejderne let kan omsætte dem til konkrete handlinger.

Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.

Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget et nyt styringsgrundlag, kaldet Sammenhængsmodellen. Læs mere om at være ansat i Viborg Kommune på viborg.dk

Løn og ansættelse
Løn og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomst og principperne i ny løn.

Samtaler
1. runde:  mandag den 10. august 2020 og 2. runde: onsdag den 26. august 2020.

Hvis du går videre til anden samtalerunde, får du lavet en profilanalyse, Vi giver dig en tilbagemelding på din profilanalyse torsdag den 20. august 2020.

Få mere at vide
Se job- og kompetenceprofil for stillingen som teamleder her: https://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=c7329090-0b0b-453d-8a23-ab9ea33cc4a9