Pædagogisk leder

Er du nysgerrig og udviklingsorienteret? Så er du måske Løgstrup Skoles nye pædagogiske leder og viceskoleleder, som vi glæder os til at møde.
 
Som pædagogisk leder på Løgstrup Skole, går du foran i at skabe en positiv udvikling gennem nærværende personaleledelse og inddragende processer i dagligdagen.

Dit arbejdsområde vil særligt være udvikling af vores inkluderende fællesskaber, arbejde med Den Tværfaglige Model og skoleudvikling i formelle udvalg som L-MED, pædagogisk udvalg og skolebestyrelsen.
Du vil indgå i et konstruktivt samarbejde mellem skole og hjem, og med kommunale samarbejdspartnere som PPL og Familieafdelingen.
Du får stort medansvar for den pædagogiske udvikling af skolen i samarbejde med ledelsesteam, personale, elever, forældre og skolens bestyrelse.

Om dig
Vi forventer, at du er uddannet lærer eller har en anden pædagogisk uddannelse. Du har også en lederuddannelse eller er klar til at tage en.
Som person er du handlekraftig og har flair for at skabe gode løsninger gennem samarbejde og kommunikation. Det er naturligt for dig at tænke helhedsorienteret. Du er udadvendt, og har evne og lyst til at dele din viden med andre. Din synlige og nærværende ledelsesstil er positiv og motiverer dine omgivelser.
Du skal derfor have gode kommunikative evner både i tale og på skrift, og du skal trives med at være en del af en dynamisk skole, som hele tiden udvikler sig. 

Om arbejdspladsen
Løgstrup Skole er geografisk placeret ca. 8 km fra Viborg. Skolen ligger i et aktivt lokalsamfund beliggende i et naturskønt område tæt ved Hjarbæk Fjord.
Vi er en tosporet folkeskole med ca. 450 elever fra 0.- 9. klasse. Skolen er afdelingsopdelt og organiseret i selvstyrende teams, der arbejder tæt sammen om undervisning og pædagogik. Vi er 55 medarbejdere fordelt på skole, SFO, Klub og teknisk service. Vi arbejder sammen om et godt arbejdsmiljø og har en uformel, varm og humoristisk tone i vores fællesskab.

Du bliver en del af skolens ledelsesteam, som består af en skoleleder, pædagogisk leder, pædagogfaglig leder og administrativ leder. Vi har et tæt samarbejde om den samlede ledelsesopgave på Løgstrup Skole, og indgår også i et fælleskommunalt ledernetværk med fire andre skoler. Vi har en engageret og mangfoldig skolebestyrelse, som lægger vægt på det konstruktive samarbejde.

På Løgstrup Skole er det et mål for ledelsen at være tæt på skolens daglige praksis for at skabe de bedste rammer for læring og trivsel for skolens elever. Du kommer derfor til at løse dine opgaver som pædagogisk leder i et tæt samspil med engagerede og fagligt dygtige medarbejdere.

Om ledelse i Viborg Kommune
Som leder på Løgstrup Skole og i Viborg Kommune bliver du del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed og Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.

Byrådet i Viborg Kommune vil skabe større værdi, helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget et styringsgrundlag kaldet Sammenhængsmodellen.
Læs mere om at være ansat i Viborg Kommune på www.viborg.dk.
Løn og ansættelse
Vores nye pædagogiske leder skal tiltræde den 1. august 2020. Løn efter gældende forhåndsaftale.

Samtaler
Vi holder første samtalerunde torsdag den 18. juni og anden samtalerunde onsdag den 24. juni. Kandidater, der går videre, får lavet en profilanalyse inden anden samtale. Du skal sætte tid af til en tilbagemelding på din profilanalyse den 22. eller 23. juni.

Til 2. samtale bliver du muligvis stillet en opgave, du skal fremlægge. Bliver du tilbudt stillingen, indhenter vi referencer.

Få mere at vide
Du kan læse mere om stillingen i job- og kompetenceprofilen her:
Job og kompetenceprofil pædagogisk leder Løgstrup Skole
 
Få mere at vide om stillingen
Du er velkommen til at kontakte skoleleder Karsten Kloster på tlf. 20 61 71 34. Du er meget velkommen til at besøge skolen, men vi beder dig kontakte os først.
Besøg også skolens hjemmeside.