Barselsvikar for klubpædagog

Barselsvikariat som klubpædagog ved Møllehøjskolen.

Elsker du pædagogjobbet?  
Trives og udvikles du i fællesskaber? 
Møllehøjskolen søger barselsvikar for pædagog i klub 
 
Er du pædagoguddannet og vil du være med til at få Møllehøjskolens børn til at lege, lære, udvikles og trives gennem nære relationer i samarbejde med dine kolleger?  

Er du sprængfyldt med gode ideer til fritidsaktiviteter, og kan du være tilstede med både nærvær, nysgerrighed, alvor, anerkendelse, venlighed og humor? Kan du få ting til at ske? 

Fritids- og ungdomsklubben Kværnen søger pr 1. august 2020 en uddannet pædagog i et barselsvikariat på cirka et år.
Stillingen er på 34 timer ugentlig, heraf er der 5 timer om aftenen i Ungdomsklubben én gang om ugen, samt ca. 4 timer i undervisningen.
Arbejdstiden vil være skiftende, men vil ligge mellem 8 og 17, samt en fast aften hver uge til 22. herudover skal der påregnes aften- og weekendarbejde svarende til 10-15 gange i løbet af skoleåret. Derudover har vi 7-8 fælles personalemøder om aftenen på Møllehøjskolen.
Vi afslutter skoleåret med en sommerlejr på 5 dage i Klubben.

Kværnen er en aktiv fritids- og ungdomsklub, hvor der lægges vægt på, at relationer bl.a. skabes igennem dialog og aktiviteter sammen med børnene/de unge.
Vi har fantastiske rammer og dyrker mange forskellige aktiviteter lige fra rollespil, udeliv, computer, heste, sport og bevægelse samt børne- og ungdomslivet generelt.
Vi er en klub, hvor stor set alt er muligt og vi har tradition for at følge børnene og de unges ideer så længe der er ejerskab og interesse.

Vi har brug for en kollega:
 
  • Som har en viden om, og lyst til at arbejde med piger i denne aldersgruppe.
  • Som er nysgerrig på pigerne og elsker at snakke med dem om alt og ingen ting.
  • Er opdateret på hvordan deres virkelighed ser ud.
  • Der tør spørge ind til det, som kan være svært at snakke om.
  • Som er aktiv og kan lide at bevæge sig.
  • Som er humoristisk og kan arbejde i kaos.
  • Der har en kreativ tilgang til sit arbejde.
  • Har evnen til at arbejde både selvstændigt og i teams med både lærere og pædagoger


Møllehøjskolen er en skole, hvor klub, SFO og undervisning har en stærk fælles identitet. Vi har et stabilt elevtal, en enorm opbakning i skoledistriktet og gode fysiske rammer med luft og plads.  
Vores fritidsdel består af SFO samt fritids- og ungdomsklub. Pædagogisk er vi optaget af fællesskaber og hvad de betyder for børns udvikling. Vi er optaget af, hvordan man både bliver til noget og til nogen, og vi forsøger altid at møde børnene der, hvor de er.  
Vi er en skole med ca. 300 elever på 2 spor fra 0. til og med 6. klasse, hvorefter vores elever fortsætter på Overlund skole.  
 
Hvis alt det her giver mening for dig – gad vide, om du så ikke skulle søge jobbet som Barselsvikar på Møllehøjskolen?  
 
Vi har brug for dig fra 1. august. Der er tale om barsels vikariat på 34 timer. Vi tilbyder gode arbejdsforhold og fantastiske kolleger. Løn og ansættelse efter gældende overenskomst. 
 
Samtaler forventes afholdt i uge 26.