Pædagog eller SSA på 32 timer

Den faste stilling ønskes besat snarest Vikariatet er fra den 1. juli

Pædagog, eller SSA på 32 timer.
Handicap i Viborg kommune søger 2 medarbejder til Bofællesskaberne Skaglen, Asmild Toft og Merkurvej. En fast stilling og et barselsvikariat
Stillingerne er på 32 timer ugentlig. Den faste stilling ønskes besat snarest og vikariatet er fra den 1. juli. Der vil være skiftende arbejdstider, dag, aften, weekend og helligdage. Bofællesskabet Skaglen har rådighedsvagter, hvilket betyder, at man sover der om natten. De bliver fordelt mellem medarbejderne. Asmild Toft og Merkurvej er uden natdækning.
Bofællesskaberne er tre af Viborg kommunes tilbud til voksne med varig nedsat psykisk og fysisk funktionsevne. Der er tilknyttet 34 lejligheder til Bofællesskaberne. Borgerne lejer selv lejlighederne Målgruppen er pt. borger i aldersgruppen 18 – 73 år, som ydes støtte og vejledning efter SEL §85.
Vi arbejder opgave orienteret, hvilket betyder at vi flytter os efter opgaven. Derfor vil du skulle kunne løse opgaver i alle Bofællesskaberne.
Vi vil gerne have kollegaer der:
  • Har en pædagogisk eller sundhedsfarlig uddannelse
  • Kan udtrykke sig klart og præcist, såvel mundtlig som skriftlig.
  • Kan arbejde selvstændigt, samtidig med at man er loyal overfor de aftaler, der er lavet.
  • Har gode samarbejds evner med borgerne, kollegaerne, pårørende og andre som kommer i husene.
  • Er fleksibel, kan tage ansvar og udviser respekt.
  • Kan skabe ro og overblik også i kaos.
  • Kan rumme mange forskellige typer og udfordringer.
  • Har erfaring med It og kan bruge Ipad. Kendskab til Sensum en fordel.
  • Der har en positiv tilgang, med borgeren i centrum
  • Der har kørekort B
  • Kendskab til medicinhåndtering og FMK.
De ting vi arbejder med:
  • Den anerkendende tilgang, hvor vi pædagogisk bruger KRAP.
  • Vi arbejder ud fra Viborg kommunes social politik ”Livet er dit” og de kvalitetsstandarder som Viborg kommune har.
  • Selvstyrende team.
  • Opgave løsningen sker i forhold til de bestillinger som vi modtager fra sagsbehandleren. Der arbejdes med delmål, som laves i samarbejde med borgerne
  • Velfærdsteknologi og Sundheds fremmende.
Det tilbyder vi:
  • En spændende og alsidig borgergruppe – der er stor mulighed for at få dybere kendskab til mange forskellige handicaps.
  • En personalegruppe der vægter samarbejde, faglighed, udvikling og borgerne højt.
  • Vi holder personalemøde hver 14. dag. Og har ekstern supervision 4 gange pr. år.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der vil blive indhentet straffeattest på den der får jobbet.
Samtaler forventes afholdt snarest herefter.
Vær lige opmærksom på at du skal bekræfte invitationen til samtalen, samt at invitationen nogle gange kan havne som spam mail.

Ønsker du yderlige oplysninger kan du kontakte afdelingsleder Linda Nørgaard på tlf. 24 85 55 23 eller Bofællesskabet Skaglen 87 87 72 12. Eller på vores hjemmesider: https://skaglen.viborg.dk. , https://Asmild Toft.viborg.dk, https://merkurvej12.viborg.dk.