Social - og sundhedshjælperelever

Lige nu søger Viborg Kommune Social - og sundhedshjælperelever med start 1. august 2020.

Så hvis du gerne vil arbejde med mennesker, og kan lide at hjælpe andre, har du nu mulighed for at komme i gang med uddannelsen til social- og sundhedshjælper.

For at søge ind som Social- og sundhedshjælperelev, skal du have bestået grundforløb 2 fra en SOSU skole.

Under uddannelsen vil du komme i praktik i Viborg kommune, på et plejecenter eller i hjemmeplejen. Uddannelsen er en blanding af teori og praksis, hvor du lærer at arbejde professionelt og tværfagligt med omsorg og rehabilitering i forhold til mennesker med fysiske, psykiske og sociale problemer.

Du bliver ansat på en uddannelsesaftale med elevløn.
Yderligere oplysninger kan du få ved at kigge på vores hjemmeside www.viborg.dk/sosu eller kontakte en af uddannelseskonsulenterne.

Inden du trykker på opret ansøgning, skal du have en elektronisk udgave af dit eksamensbevis, CV, udtalelse osv. så du er klar til at vedhæfte dem i ansøgningsskemaet.

Du skal være opmærksom på, at Viborg Kommune beder om straffeattest i forbindelse med ansættelse.