Sygeplejerske

Sygeplejersker søges til Rehabiliteringscenter Viborg (RCV)

På Rehabiliteringscenter Viborg (RCV) har vi 64 midlertidige døgndækkende pladser fordelt på to særskilte huse, Klostertoften og Klosterhaven. Vi modtager primært komplekse borgere med stor co-morbiditet fra sygehuset med et trænings-, behandlings- eller udrednings behov, der ikke kan varetages i hjemmet, derudover råder vi over 3 akutpladser, hvor vi samarbejder tæt med det kommunale Akutteam.
Et ophold på RCV varer som udgangspunkt i 3-5 uger hvor vi modtager både den akutte borger, borgere til genoptræning og rehabilitering samt borgere til yderligere udredning etc.
Vi er i en forrygende udvikling hvor mængden af opgaver øges, men også en udvikling hvor vi arbejder med at skabe ét hus, med fælles tværfaglig kultur etc.
Trives du med at arbejde tværfagligt og målrettet, brænder du for rehabilitering og kan du lide at arbejde i en travl hverdag, hvor ikke en dag er ens, men der altid er plads til smil og et godt humør, så er det DIG vi har brug for.

Vi tilstræber, at fagligheden er i højsæde kombineret med personer med hjertet på det rigtige sted.

Vi ønsker at opbygge

Et rehabiliteringscenter med borgeren i centrum, hvor tværfaglighed er omdrejningspunkt for en faglig og målrettet udvikling. Et center med stor faglig kompetence og stor fleksibilitet, således er vi er en aktiv medspiller i udviklingen af Det Nære Sundhedsvæsen.

Din profil

Vi søger 2 sygeplejersker, der selvstændigt kan varetage den daglige sygepleje og som kan bidrage med sin monofaglighed ind i en tværfaglig medarbejdergruppe, til gavn for den enkelte beboer. Du skal være en teamplayer og bidrage til, at opgaverne i det enkelte team bliver udført bedst muligt og med borgeren i centrum.

Vi ønsker os
  • At du har et godt overblik over dine opgaver og er skarp på dokumentation – vi bruger Nexus
  • At du har erfaring med og lyst til at arbejde med komplekse borgerforløb
  • Du besidder gode IT, kommunikations- og formidlingsevner
  • Du har personlig og faglig gennemslagskraft, er bevidst om dine kompetencer og opsøgende på ny viden
  • At du er god til at arbejde tværfagligt og har fokus på den rehabiliterende tankegang
  • At du deltager i den daglige pleje hos borgere med komplekse sygeplejefaglige udfordringer.
  • Du har et godt humør, og vil bidrage til trivsel og arbejdsglæde i den samlede personalegruppe
  • Du ser muligheder fremfor begrænsninger
  • Ønsker at samarbejde med borger og pårørende
  • At du har lyst til at arbejde med korte borgerforløb og vil have en koordinerende rolle i borgerforløbet.

Vi kan tilbyde dig
  • Vi arbejder som udgangspunkt i faste teams, og hvor du indgår i et tværfagligt samarbejde, hvor der er fokus på kerneydelsen
  • Et afvekslende job i et lærerigt og anerkendende miljø
  • Muligheder for faglige udfordringer
  • Et job, hvor du er medvirkende til, at den enkelte borger gennemgår en stor udvikling
  • En dialogbaseret arbejdsplads, som er i udvikling, med gode kolleger og fokus på tværfaglighed
  • Forventning om høj faglighed og fokus på kompetenceudvikling
  • Vi kan tilbyde 2 faste stillinger på 32 – 37 timer i dag- og aftenvagter, hvor der vil være weekendvagter hver 4. uge.
  • Indflydelse på egen arbejdsplan

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder Birgitte Fisker Direkte tlf.: 41 93 34 68 eller til teamleder Rasmus Bach Eriksen 61 89 78 69.

Ansøgningsfrist d. 20. november 2019. Samtaler forventes afholdt d. 26. november 2019