Naturvejleder - barselsvikariat

Naturskolen i Viborg Kommune søger en naturvejleder-barselsvikar, der er vild med at formidle ude i naturen.

Vi er en naturskole med en meningsfuld, legende, eksperimenterende og nysgerrig tilgang til naturvejledning. Naturskolens primære målgruppe er skole-, børnehave- og dagplejebørn. Vi er en fagligt bred personalegruppe, der laver naturvejledning i mange af skolens fag.

Naturskolens egne steder Hald, Kjællinghøl, Jægerhytten, Bøgely og Undallslund ligger spredt rundt i Viborg Kommune. Der møder vi grupperne oftest. Og når det giver mening, møder vi børnene i deres lokale natur eller andre steder i Viborg Kommunes dejlige natur. Vores højsæson er fra marts til oktober og ofte arbejder vi også weekend og aften.

Vi tilbyder
  • et spændende og udfordrende barselsvikariat
  • en udviklingsorienteret arbejdsplads
  • et job i smukke omgivelser

Vi søger en barselsvikar der har/er:
  • omstillingsparat, problemløsende
  • energisk
  • god fysisk form
  • lokalkendskab

Du skal have:
  • lyst til at formidle din viden om naturen i naturen
  • håndværksmæssig snilde og lyst til at lære fra dig
  • evner til og erfaring i at formidle til børn og unge – selv når der er 100 af dem
  • evner til at spille en aktiv rolle i et dynamisk team på en lille arbejdsplads
  • lyst til at deltage i praktisk arbejde
  • deltage i udviklingen af naturskolens tilbud
  • kørekort og bil til rådighed

Ansøgningsfrist den 14. november 2019
Der afholdes ansættelsessamtaler den 28.november 2019

Barselsvikariatet er foreløbig en stilling på 30 timer/uge i perioden den 1.februar – 30 juni 2020.

Månedsløn efter gældende overenskomst. Vi indhenter børneattest.

Spørgsmål om stillingen kan rettes til naturskoleleder Vibe Winckles på 20 19 96 12.