pædagog - barselsvikariat


Har du øje for fællesskabets interesser, tager du initiativer, er du åben og imødekommende, kan du sætte grænser og være tydelig, har du et fleksibelt mindset, arbejder du tværfagligt og har du erfaring at trække på? Så er det dig vi har brug for.
FDF Spurvehuset søger en uddannet pædagog som barselsvikar, til børnehaven, 35 timer om ugen pr. 1. december eller snarest derefter.
Spurvehuset er en selvejende institution opført af FDF-Samvirket. Vi har en vuggestue normeret til 28 vuggestuebørn og en børnehave normeret til 59 børnehavebørn. Vi er beliggende i et villakvarter med grønne områder og lokale legepladser i nær miljøet.
I Spurvehuset stræber vi efter at skabe et børnemiljø, som fremmer det enkelte barns trivsel og udvikling i samspil med de andre børn. Vi er engagerede og nysgerrige på vores pædagogiske hverdag og vi har fokus på at skabe fælles læringsmiljøer for børnene, med afsæt i den nye styrkede læreplan. Særlig optaget er vi af relationer i samspillet og hvordan vi giver mulighed for meningsfulde børnefællesskaber, dette også med baggrund i Marte Meo tilgangen.  
Du er engageret, positiv og ser muligheder fremfor begrænsninger. Du brænder for pædagogfaget og kan i samarbejde med kollegaerne tilrettelægge en hverdag med trivsel og tryghed. Du tager ansvar og initiativ og du bringer godt humør ind i huset. Vi vil opleve dig som nærværende sammen med børnene og indstillet på et åbent og tæt samarbejde med forældre og kollegaer.
Vi kan tilbyde,
  • en aktiv institution med fokus på udvikling
  • en engageret personalegruppe, der vil det gode samarbejde
  • en anerkendende tilgang ud fra Marte Meo
  • en engageret bestyrelse og forældregruppe
  • og ikke mindst mange forventningsfulde børn der møder op hver dag
Matcher du ovenstående, så modtager vi gerne din ansøgning.
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til leder Laila Juul Nielsen
På tlf. 87 87 15 80 eller på 20 68 62 94, Spurvevej 21, 8800 Viborg.
Løn og ansættelsesforhold
Løn i henhold til gældende overenskomst.

Forud for evt. ansættelse indhenter vi børneattest/ straffeattest.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler d. 29.10.19 / uge 44.