Akutsygeplejerske

Er det dig vi mangler i Akutteamet?

Akutteamet i Viborg Kommune søger pr. 1. december 2019 en dygtig akutsygeplejerske. Stillingen er på 30-37 timer pr. uge i blandede vagter.

Akutteamets hovedformål er at forebygge uhensigtsmæssige indlæggelser og at afkorte indlæggelsesforløb for borgere i alle aldre. Dette sker ved varetagelse af ekstraordinær observation og behandling i borgerens eget hjem eller på plejecentre. Derudover er der fokus på kontinuerlig udvikling af teamet, på sparring med hjemmesygeplejen samt undervisning og oplæring.

Akutteamet er normeret til 12 sygeplejersker. Vi dækker hele Viborg Kommune, døgnet rundt, alle ugens dage. Det er derfor en forudsætning, at du har kørekort.

Vi tilbyder:
  • oplæringsforløb og introduktion
  • en spændende og afvekslende hverdag
  • bredt tværfagligt og tværsektorielt samarbejde
  • dygtige og engagerede kolleger som vægter faglighed højt
  • en arbejdsplads med plads til forskellighed og humor
  • et selvstændigt job med stor indflydelse på tilrettelæggelsen af det daglige arbejde
  • kontinuerlig uddannelse og kompetenceudvikling
  • indflydelse på den fremtidige udvikling af Akutteamet

Vi arbejder inden for Viborg Kommunes værdier; mangfoldighed, ordentlighed, dygtighed og MOD.

Dette kendetegner dig:
  • Du har minimum 5 års sygeplejefaglig erfaring – gerne erfaring både fra primær og sekundær sektor.
  • Du har et højt fagligt engagement og er interesseret i faglig og personlig udvikling.
  • Du har lyst og evne til at turde stå alene i fremmede og forskelligartede situationer.
  • Du har lyst, evne og klinisk kompetence til at yde sygepleje af høj faglig kvalitet.
  • Du er i stand til at stille dig kritisk over for det daglige arbejde.
  • Du er loyal og tillidsfuld.
  • Du er stabil og fleksibel.
  • Du trives i en travl, ustruktureret og omskiftelig hverdag.
  • Du har en positiv og anerkendende tilgang.
  • Du har lyst til at undervise og vejlede samarbejdspartnere, studerende og borgere.
  • Du er bekendt med brugen af elektronisk dokumentation.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos leder Grethe Vestergaard Nielsen på mail: gvn@viborg.dk.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning elektronisk vedlagt CV og kopi af uddannelsesbevis.

Samtaler afholdes tirsdag den 29. oktober 2019.