Pædagogisk assistent elev - PAU

DRØMMER DU OM AT ARBEJDE MED MENNESKER?

Så kunne uddannelsen til pædagogisk assistent i Viborg Kommune være noget for dig. Uddannelsen er en erhvervsuddannelse, der giver dig mulighed for at arbejde med børn og unge i en daginstitution, en skole, fritidsordning, specialtilbud eller lignede.
I Viborg Kommune ansættes årligt 20 elever i samarbejde med VIA University College, Campus Viborg. 
                                                                                       
Studiestart er 1. februar 2020. Alle elever realkompetencevurderes , med henblik på at undersøge, om der skal ske afkortning af uddannelsen - derfor kan startdatoen fastsættes til senere end 1. februar. Realkompetencevurderingsdatoen vil blive oplyst efter ansættelsessamtalerne.

Læs mere om uddannelsen - klik her
 

ADGANGSKRAV
Du skal have afsluttet grundforløb 2 til Pædagogisk assistent på Social- og sundhedsskolen (eller forvente at bestå den inden 1. februar 2020), for at kunne starte på hovedforløb til pædagogisk assistent uddannelsen.
 
Er du over 25 år den 1. februar 2020, og har to års relevant erhvervserfaring, så kan du ikke søge en elevplads ved Viborg Kommune.
Du skal i stedet søge ind hos VIA. Klik her - læs mere og find ansøgningsskemaet på VIAs hjemmeside.
 

VARIGHED OG OPBYGNING
Uddannelsen varer som udgangspunkt to år og to måneder. Du veksler mellem skole- og praktikforløb. Praktikkerne foregår i en af Viborg Kommunes institutioner inden for børn- og ungeområdet, mens skoleopholdet er på VIA University College i Viborg.

 
LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Under din uddannelse vil du modtage den overenskomstbestemte elevløn.
Klik og læs mere her
 

ANSØGNING
Før du begynder at oprette din ansøgning, er det en god ide, at du har en elektronisk kopi af dine uddannelsespapirer, udtalelser m.v., da du skal vedhæfte dem i ansøgningsformularen (som du åbner ved at klikke på knappen Opret ansøgning).

Datoen for ansættelsessamtaler vil blive oplyst efter ansøgningsfristen den 15. november.


YDERLIGERE OPLYSNINGER
Har du behov for yderlige oplysninger, kan du kontakte Sabrina Rettig Kjærulff på 87 87 10 78 eller på mail srk@viborg.dk.