Leder af kantine og rengøring

Viborg Kommune søger dygtig madstrateg med stort servicegen og overblikket i orden

Som leder af Viborg Kommunes kantine og rengøring på Viborg Rådhus sørger du sammen med dine dygtige medarbejdere for, at medarbejdere og gæster hver dag får gode madoplevelser, og at de fysiske rammer er rene og attraktive. Rådhuset er arbejdsplads for knap 1.000 medarbejdere, og du får ansvaret for brugernes serviceoplevelse i bred forstand.

Du kan læse mere i Job- og kompetenceprofil for Leder af Rådhuskantine og -rengøring: https://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=e05b42bf-dc02-4ec6-82d1-497baaa7f793

Om jobbet
Som leder af rådhuskantinen og rengøringen har du ansvaret for:
  • De daglige leverancer i kantinen såvel som den daglige rengøring på rådhuset
  • Økonomi og personaleledelse af 15 medarbejdere
  • Indkøb af råvarer, materialer mv.
  • Kantinens IT-bestillingssystem
  • Dialog med medarbejdere og gæster på rådhuset
Arbejdet omfatter ansvaret for både rengøring og kantinedrift på rådhuset, og du skal have lyst til at være ansigtet udadtil, når det gælder begge områder.

Jobbet indebærer nemlig også udvikling og dialog med den øvrige organisation.

Stillingen er på 37 timer, primært i dagtimerne fra ca. kl. 6.30-14, mandag til fredag. Enkelte arrangementer kan dog være placeret, så arbejdstiden skal tilpasses. Du står desuden til rådighed, hvis der opstår alvorlige situationer som f.eks. nedbrud af køl og frost.

Om dig
Du er uddannet kok eller lignende, gerne med erfaring som køkkenchef fra et større produktionskøkken.

Vi lægger særlig vægt på, at du er retningsgivende med et solidt ”drive”, godt humør og er vant til at arbejde med mange deadlines.

Du er også en god madstrateg, der sætter retning, når det gælder smag/konsistens/sæson, sundhed, bæredygtighed, madtrends m.m. Du har også erfaring med, eller lyst til at lære om, rengøring og den faglighed, som hører med.

Du har et stort servicegen, et godt overblik, (også i pressede situationer), og er udadvendt og iderig. Din positive og inspirerende facon betyder, at du er god til at få dine medarbejdere til at følge dig. Du har en grundlæggende interesse i at gøre en forskel for rådhusets mange daglige brugere og er god til at tænke i helheder.

Om arbejdspladsen
Du får din gang i et veludstyret produktionskøkken og kontor på 5. sal med en af byens bedste udsigter.  Sammen med ni servicemindede, faglærte kantinemedarbejdere med forskelligt timeantal sørger du for, at Rådhusets medarbejdere og gæster tilbydes varieret og lækker mad. Vi servicerer hver dag ca. 450 mennesker i kantinen og ca. 30 møder i hele huset.

Du og seks engagerede rengøringsassistenter med forskelligt timeantal sikrer hver dag, at rådhuset fremstår rent og velfungerende.

Din nærmeste leder bliver Benedicte Wriedt, som er chef for Sekretariat og Facility Management i Teknik & Miljø, og du bliver en del af en ledergruppe med resten af lederne i Teknik og Miljø.

Om ledelse på arbejdspladsen og i Viborg Kommune
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.

Løn og ansættelse
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til dine kvalifikationer og gældende overenskomst.

Samtaler
Vi holder første samtalerunde den 7. november 2019 og anden samtalerunde den 20. november 2019. Kandidater, der går videre til anden samtale, får udarbejdet en profilanalyse inden anden samtale. Du skal sætte tid af til en tilbagemelding på din profilanalyse den 13. eller 14. november.

Få mere at vide om stillingen
Vil du vide mere om jobbet som leder af rådhuskantine og -rengøring, er du velkommen til at kontakte leder for Sekretariatet og Rådhusbetjente, Gitte Vestergaard, på telefon 87 87 50 17.