Socialpsykiatrisk medarbejder

Psykiatrien i Viborg Kommune søger en barselsvikariat til botilbud.

En af vores kollegaer går på barsel, og vi søger derfor en sundheds- og socialfaglig uddannet vikar på 32-37 timer pr. uge. Det er skiftende arbejdstider dag, aften og nat alle ugens dage.
Tiltrædelse 1. december 2019.

Vi arbejder ud fra en recoveryorienteret tilgang med fokus på social inklusion og aktivt medborgerskab. Der tages udgangspunkt i Socialpolitikken "Livet er dit", hvor omdrejningspunktet er mestring i eget liv og psykosocial rehabilitering i hverdagen. Vores byggesten og tværgående flerfagligt samarbejde er baseret på værdier, ikke regler.

I hverdagen arbejdes der strukturelt i samarbejde med borgerne, og vi vægter den enkelte borgers frihed til at vælge egne mål. Vi har en anerkendende tilgang og tager udgangspunkt i metoder, der motiverer og støtter den enkelte borger i, at mobilisere egne ressourcer og igangsætte handling. Der ydes såvel individuelt og gruppebaseret støtte med udgangspunkt i bestillingen, jf. voksenudredningsmodellen VUM.

Vi søger en kollega, der:
  • har relevant sundhedsfaglig/socialfaglig uddannelse.
  • har socialpsykiatrisk erfaring.
  • evner at navigere i det sociale kommunale system.
  • er igangsættende og motiverende, og forstår vigtigheden af den enkelte borgers autonomi.
  • er i stand til at etablere en bæredygtig udviklingsorienteret relation samt at slippe den igen.
  • kan arbejde både selvstædigt og i flerfaglige teams - og med mange eksterne samarbejdspartnere.
  • ser borgerens perspektiv som en vigtig del i forhold til udviklingsprocesser.
  • har gode IT-kompetencer - gerne kendskab til System Bosted / outlook.
  • har erfaring med at igangsætte individuelle udviklingsforløb, som du efterfølgende skal dokumentere skriftligt.

Vi tilbyder:
  • en arbejdsplads, hvor du selv er med til at planlægge din arbejdsdag, og hvor to dage ikke er ens.
  • en arbejdsplads, hvor kompleksiteten er en del af hverdagen.
  • en arbejdsplads med gensidigt fokus på arbejdsmiljøet.
  • en arbejdsplads i rivende socialfaglig udvikling.
  • engagerende kolleger i et tværfagligt miljø.
  • ekstern faglig supervision.
  • løn- og ansættelse sker efter gældende overenskomst på området.

Yderligere oplysninger om botilbudene kan ses på www.grundtvigsvej.viborg.dk. Eventuelle spørgsmål besvares gerne ved henvendelse til konstitueret afdelingsleder Mette Kanstrup Frølund på hverdage på tlf. 93 59 80 67.

Ansøgningsfrist er den 22. oktober 2019 og ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 24. eller 25.oktober 2019.

Ved ansættelse indhentes der referencer og straffeattest.