Teamleder til Egeskovhus

Er du en stærk, sundhedsfaglig leder med blik for helheden? Og har du mod på en nyoprettet stilling, som du selv kan forme? Så er du måske vores nye teamleder.

Egeskovhus er i rivende udvikling. Derfor har vi fra 1. januar 2020 brug for en teamleder, der kan følge vores mange tiltag til dørs og sikre, at vi holder fokus på de opgaver, der giver børn med særlige udfordringer livskvalitet i dagligdagen.

Om jobbet
Du skal hjælpe os med at styrke og integrere sundhedsfaglige opgaver og perspektiver i en pædagogisk praksis og sætte fælles mål og retning for den tværfaglige opgaveløsning.

Som teamleder bliver du både faglig leder og personaleleder for ca. 20 engagerede medarbejdere med forskellige pædagogiske og sundhedsfaglige uddannelser. Du får bl.a. ansvaret for at:
  • Organisere, planlægge og sikre den daglige drift
  • Sikre implementering og opfølgning på ny lovgivning, politiske mål og ledelsesbeslutninger
  • Sikre at relevante samarbejdsflader på tværs i døgnområdet udnyttes rettidigt
  • Udvikle samarbejdsflader til samarbejdspartnere som hospital, skole, PPL m.v.
  • Udvikle medarbejderne gennem MUS-samtaler og kompetenceudvikling

Du indgår i ledergruppen for B og U Handicap, hvor der er plads til faglig sparring og drøftelser om ledelse.

Afdelingslederen har det økonomiske ansvar, men du vil blive involveret i de økonomiske prioriteringer.

Om dig
Du har ledelseserfaring, lægger vægt på høj faglighed og prioriterer et anerkendende arbejdsmiljø med plads til forskellighed. Samtidig er du er humørfyldt, god til at tænke nyt, har gennemslagskraft og er tydelig i din kommunikation.

Vi forventer, at du har:
  • Relevant sundhedsfaglig eller evt. pædagogisk uddannelse
  • Erfaring med området og målgruppen
  • Erfaring med risikobaseret tilsyn (en fordel)
  • Kendskab til KRAP

Om os
Egeskovhus er et døgndækket bo- og aflastningstilbud til børn og unge (0-18 år) med nedsat funktionsevne.

Lige nu har vi syv fastboende børn og 21 børn i aflastning. Vores børn er – trods deres udfordringer – fulde af livsglæde, kærlighed og humor, og vi lægger vægt på at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære for dem.

Vores medarbejdergruppe er kendetegnet ved højt engagement og mange forskellige fagligheder.

Om ledelse hos os
På Egeskovhus arbejder vi med afsæt i et anerkendende og ressourceorienteret menneskesyn, som afspejler sig i vores forventninger til ledelse. Vi er nysgerrige, inddragede, ser muligheder i forskelligheder og har blik for helheden.

Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.

Løn og ansættelse
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Samtaler
1. runde: Tirsdag den 29. oktober 2019
2. runde: Onsdag den 13. november 2019

Hvis du går videre til anden samtalerunde, får du udarbejdet en profilanalyse mellem de to runder. Vi giver dig en tilbagemelding på profilanalysen i løbet af uge 45 efter aftale.

Få mere at vide
Se job- og kompetenceprofil for stillingen som teamleder her https://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=d45c1cfd-59af-47b4-a81a-b8fbc1bc1d05.

Har du spørgsmål, kan du kontakte:
Afdelingsleder Trine Würtz Hansen, tlf.nr. 23 39 78 41