Pædagog til ASF-afdeling

Egeskovskolen søger en pædagog på fuld tid, til et nyt ASF-tilbud fra januar 2020
Da Egeskovskolen i Bjerringbro fra januar 2020 skal oprette et ASF-tilbud i tilknytning til skolens specialafdeling, søger vi en pædagog på fuld tid, der i samarbejde med det øvrige personale og Egeskovskolens ledelse, skal stå for at etablere et helt nyt ASF-tilbud. Ansættelsen er pr. 1. december. I perioden indtil januar, skal der arbejdes dels med indretning af nye lokaler til elever med ASF og dels med forældremøder og videndeling/praktik med den anden ASF-afdeling i Viborg Kommune.
 
Om dig 
 Vi forventer, at du: 
  • Har erfaring med arbejde med elever med ASF og kan et tæt forældresamarbejde
  • Er god til både at arbejde i team og at arbejde selvstændigt.
  • Er en robust beslutningstager, der kan sætte mål og retning.
  • Er handlekraftig, har overblik og er tydelig i kommunikation.
  • Er empatisk og nytænkende og relations-stærk
  • Kan skabe tillid og motivation
  • Har fokus på at fremme trivsel og arbejdsglæde for elever
 
Om arbejdspladsen
Egeskovskolen har 65 ansatte, 518 elever, heraf en velfungerende specialklasseafdeling med 48 elever og en special SFO tilknyttet. Skolen ligger naturskønt i den vestlige del af Bjerringbro.
Egeskovskolen er afdelingsopdelt og er præget af arbejde i selvstyrende teams, fleksible skemaer og varierende undervisningsformer. Vi er kendetegnet ved det tværgående samarbejde mellem faggrupper og afdelinger og sætter pris på, at medarbejderne er mangfoldige, har faglig stolthed og stor erfaring.
Egeskovskolens virke bygger på værdier. Vi har tillid til, at alle udviser engagement og påtager sig ansvar i vores forpligtende fællesskab.
På Egeskovskolen er vi gode til at bruge lokalområdet og der er et rigtig godt samarbejde med lokale virksomheder om meget fleksible praktikordninger for elever med særlige behov.

Løn og ansættelsesforhold
Løn i henhold til gældende overenskomst

Få mere at vide om stillingen
Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte skoleleder Søren Thomsen på tlf. 29 91 09 56 eller på mail sth@viborg.dk eller pædagogisk afdelingsleder Anders Raaby 24 79 65 51 eller mail araa@viborg.dk
Læs mere om Egeskovskolen: www.egeskovskolen.dk

Ansøgningsfrist og samtale.
Frist for ansøgning er søndag den 20. oktober og med samtaler torsdag den 24. oktober. 
 
Forud for evt. ansættelse skal der foreligge en børneattest / straffeattest.