2 Lærere ASF


Egeskovskolen søger to fuldtidslærere, til et nyt ASF-tilbud fra januar 2020
Da Egeskovskolen i Bjerringbro fra januar 2020 skal oprette et ASF-tilbud i tilknytning til skolens specialklasseafdeling, søger vi to lærere, der kan undervise i alm. skolefag, og der sammen med det øvrige personale og Egeskovskolens ledelse, skal stå for at etablere et helt nyt ASF-tilbud. Ansættelsen er pr. 1. december. I perioden til januar skal der arbejdes dels med indretning af nye lokaler til elever med ASF, til forældremøder og til videndeling/praktik med den anden ASF-afdeling i Viborg Kommune.

Om dig
Vi forventer, at du 
  • Er god til både at arbejde i team og til at arbejde selvstændigt.
  • Har erfaring med arbejde med elever med ASF og erfaring med tæt forældresamarbejde.
  • Er en robust beslutningstager, der kan sætte mål og retning.
  • Er handlekraftig, har overblik og er tydelig i kommunikation.
  • Er empatisk og nytænkende.
  • Kan skabe tillid og motivation gennem det at give andre ansvar og medindflydelse.
  • Har fokus på at fremme trivsel og arbejdsglæde for børn, forældre og kolleger.
  • Har fokus på resultater og kan skabe sammenhæng internt og eksternt.
     
Om arbejdspladsen
Egeskovskolen har 65 ansatte, 518 elever, heraf velfungerende specialklasseafdeling med 48 elever og en special SFO tilknyttet. Skolen ligger naturskønt i den vestlige del af Bjerringbro.
Egeskovskolen er afdelingsopdelt og er præget af arbejde i selvstyrende teams, fleksible skemaer og varierende undervisningsformer. Vi er kendetegnet ved det tværgående samarbejde mellem faggrupper og afdelinger og sætter pris på, at medarbejderne er mangfoldige, har faglig stolthed og stor erfaring.
Egeskovskolens virke bygger på værdier. Vi har tillid til, at alle udviser engagement og påtager sig ansvar i vores forpligtende fællesskab.
På Egeskovskolen er vi gode til at bruge lokalområdet og der er et rigtig godt samarbejde med lokale virksomheder om meget fleksible praktikordninger for elever med særlige behov.

Løn og ansættelsesforhold
Løn i henhold til gældende overenskomst.

Få mere at vide om stillingen
Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte skoleleder Søren Thomsen på tlf. 29 91 09 56 eller på mail sth@viborg.dk eller pædagogisk afdelingsleder Anders Raaby 24796551 eller på mail ara@viborg.dk

Læs mere om Egeskovskolen: www.egeskovskolen.dk   
 
Forud for evt. ansættelse skal der foreligge en børneattest / straffeattest.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag den 24. oktober 2019.