Ungdomsskoleleder

Kan du skabe begejstring, nærvær og fællesskaber? Er du klar på at sætte kursen og skabe sammenhæng? Så er du måske den nye leder af Danmarks bedste ungdomsskole.

Vores vision er, at Viborg Ungdomsskole skal være et motiverende og tidssvarende læringsmiljø, der gennem fællesskab skaber engagerede unge, som udnytter deres fulde potentiale.

Tæt på dig og dine opgaver
Vi søger en ny leder, der kan stå i spidsen for vores vision og skabe resultater for skolens målgruppe, da vores tidligere leder efter kort tid måtte stoppe af personlige årsager.

Du får det overordnede ansvar for skolens samlede budget på ca. 63 millioner kr., og dine vigtigste opgaver bliver:
  • At være en nærværende leder for alle skolens afdelinger
  • At tegne skolen både internt og eksternt
  • At skabe tydelig udvikling med særligt fokus på fritids- og klubafdelingen

Unges læring, udvikling og trivsel ligger dig meget på sinde, og du:
  • brænder for ledelsesopgaven – både tæt på og på distancen
  • er dygtig til at samarbejde og arbejde på tværs - internt såvel som eksternt
  • har stor forståelse for sammenhænge både de pædagogiske og de økonomiske

Én skole - mange lokationer og opgaver
Ungdomsskolen ligger i Viborg midtby med fritidsklubber i 10 skoledistrikter og 17 ungdomsklubber fordelt i hele Viborg Kommune.

Vi løser en bred vifte af opgaver - særligt i forhold til fritidsdelen. Også 10.-klassecentret (10CV) og samarbejdsprojekter omkring sårbare unge er en del af vores DNA. Og vi udvikler konstant nye typer af tilbud til børn og unge.

En del af noget større
På Viborg Ungdomsskole er vi 120 fastansatte og 110 timelønsansatte i en mangfoldig og særdeles veldrevet organisation. Vi løfter i flok og har et samarbejdsklima, der præget af fælles tillid og fælles retning.

På ungdomsskolen bliver du en del af et meget velfungerende ledelsesteam, og på skoleområdet bliver du en del af et tværgående ledelsesfællesskab, hvor alle understøtter arbejdet med Fælles grundlag for børns læring samt brug af TOPI og Den tværfaglige model.

Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes styringsmodel – sammenhængsmodellen, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.

Få mere at vide
Få mere baggrund og fakta om stillingen i job- og kompetenceprofilen – og læs mere om Viborg Ungdomsskole på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte
Skolechef Claus Drachmann Kaasby-Wang
Tlf.  87 87 10 50, e-mail: cdn@viborg.dk

Souschef Kurt Vestergaard, Viborg Ungdomsskole
Tlf. 87 87 19 10, e-mail: kuv@viborg.dk

Løn og ansættelse
Løn efter gældende overenskomst.
Forud for evt. ansættelse skal der foreligge en børneattest / straffeattest.

Samtaler
Vi holder første samtalerunde den 18. november og anden samtalerunde den 25. november 2019.

Kandidater, der går videre til anden samtale, får udarbejdet en profilanalyse inden anden samtale. Du skal sætte tid af til en tilbagemelding på analysen den 20. eller 21. november.