Ergoterapeut

Vi søger en dygtig og erfaren ergoterapeut til en fast stilling i Genoptræning, Viborg Kommune pr. 1. oktober 2019.

Stillingen er på 32 - 37 timer i terapeutteamet i Bjerringbro.

Om Genoptræning:
  • Der er ansat ca. 40 fysio- og ergoterapeuter.
  • Terapeuterne er selvtilrettelæggende. De er organiseret i 4 teams med stort dagligt ansvar for koordinering, opgavedeling og samarbejde med relevante interne og eksterne samarbejdspartnere.
  • Vi løser opgaver bredt indenfor genoptræning og behandling. Målgruppen er borgere med en genoptræningsplan fra sygehuset samt vederlagsfri fysioterapi.
  • Flere terapeuter arbejder målrettet på generalistniveau, men derudover har vi flere specialer. Blandt andet indenfor neurologi og ortopædkirurgi.
  • Vi er meget optaget af faglig udvikling samt trivsel og samarbejde i teamet.

De primære arbejdsopgaver:
  • Genoptræning og behandling af borgere efter Sundhedslovens §140.
  • Genoptræningen retter sig fx imod ADL, dysfagi, forflytninger og instruktion i småhjælpemidler.
  • Koordinering af opgaver i ergoteamet på tværs af hele Genoptræning.
  • Dokumentation og samarbejde med ergo- og fysioterapeutkolleger, plejepersonale mv.
  • Træningen foregår på vore centre såvel som i borgerens hjem, så du skal derfor påregne en del kørsel.

Vi lægger vægt på, at du:
  • har en bred erfaring med genoptræning, da målgruppen er alle typer af borgere med en genoptræningsplan
  • har lyst til og erfaring med dysfagi og har F.O.T.T kursus
  • har lyst til at indgå i implementering af OTIPM som arbejdsprocesmodel
  • har en helhedsorienteret tilgang til faget og borgeren.
  • kan arbejde selvstændigt, er fleksibel og har lyst til at tage ansvar.
  • er nysgerrig og anerkendende
  • kan inspirere til udvikling og samarbejde
  • er idérig, engageret, handlingsorienteret og fagligt velfunderet

Om arbejdspladsen:
  • Du vil være tilknyttet Team Bjerringbro, der har opgaver i såvel by som på landet.
  • Du bliver en del at et engageret og dygtigt terapeut-team bestående af 4 fysioterapeuter og 2 ergoterapeuter.
  • Du har høj grad af indflydelse på tilrettelæggelsen af arbejdet.
  • Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgning:
  • Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teamleder Mie Tholstrup 20 69 55 40 eller ergoterapeut Mette Jørgensen Gerning 41 71 95 62.
  • Ansættelsessamtaler afholdes den 26. august 2019