Jobkonsulent

Jobkonsulent til Virksomhedsservice Team Sygedagpenge og jobafklaring

I Jobcenter Viborg står det virksomhedsrettede fokus stærkt.
På tværs af teams, afdelinger og forvaltninger har vi skabt en kultur, hvor ordentlighed og tætte relationer til både borgere og virksomheder er i centrum.

Vores kerneydelse er at ledige og sygemeldte kommer hurtigt og i varig arbejde og samtidig understøtte, at virksomhederne har nem adgang til og aldring mangler kvalificeret arbejdskraft.

Vi arbejder ud fra en helhedsorienteret indsats hvor alle varetager myndighed, virksomhedsrettet formidling, coaching- og samtaler samt mentorlignende indsats, i forskellig grad.

Vi tror på at:
  • få personer omkring den enkelte fordrer vejen til beskæftigelse.
  • alle har ressourcer.
  • vi med en helhedsorienteret indsats i højere grad kan hjælpe borgeren med selv af få øje på egne ressourcer og at disse ressourcer kan bringe den ledige/sygemeldte ud på arbejdsmarkedet.

Dine primære arbejdsfunktioner omfatter bl.a.:
  • Etablering af arbejdspladsbaserede indsatser, herunder aftaler om småjobs, løntilskud samt virksomhedspraktik mellem borgere og virksomheder.
  • Opsøgende virksomhedskontakt
  • At være med til at sikre virksomhederne i Viborg Kommune har den nødvendige arbejdskraft.
  • Udfærdigelse af skriftlige vurderinger af effekten af de arbejdspladsbaserede indsatser.
  • Bredt tværfagligt samarbejde både internt og eksternt.
  • Arbejde med lovgivning i en politisk styret organisation.

Vi forventer at du:
  • har et bredt kendskab til erhvervslivet i Viborg og omegn
  • har salgserfaring evt. fra BtB
  • er resultatorienteret og har et højt engagement
  • har erfaring med mødeledelse
  • har gode formuleringskundskaber i både skrift og tale
  • kan arbejde struktureret og selvstændigt
  • kan bevare overblikket i en omskiftelig hverdag med deadlines
  • vægter samarbejde og forpligtende relationer højt
  • er positiv overfor udvikling og forandring
  • har et godt humør og bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • har flair for brug af IT-systemer.

Vi tilbyder:
  • et højt fagligt niveau og gode muligheder for udvikling og sparring
  • at blive en del af et ambitiøst team, der arbejder målrettet og resultatorienteret
  • gode engagerede kollegaer i en afdeling, hvor der er højt til loftet og positiv energi
  • tydelige og strukturerede rammer.

Er du mangfoldig i dit menneskesyn? Vægter du ordentlighed i din relation til andre? Er du interesseret i at udvikle din praksis og dermed dygtiggøre dig og har du MOD til at møde borgere og virksomheder med udgangspunkt i deres ståsted? - så er det dig vi søger.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter principperne for Ny løn i henhold gældende overenskomst, stillingens funktioner og dine kvalifikationer.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 21. august 2019.