Ernæringsassistent - barselsvikar

Madservice Viborg søger fra 21. oktober 2019 – 31. maj 2020 en barselsvikar for ernæringsassistent på 35 timer pr. uge til Viborg Kommunes produktionskøkken, som er beliggende ved Plejecenter Blichergården i Viborg.


Vi søger:
  • en medarbejder, som har erfaring fra køkkener med stordrift eller har lyst til denne udfordring
  • en medarbejder der kan fremstille Den Gode hverdagsmad, så vores borgere hver dag oplever et madtilbud af høj kulinarisk kvalitet, som lever op til borgernes forventninger
  • en medarbejder som kan fremstille velsmagende mad i store mængder, have et godt overblik og være struktureret og effektiv i sin tilgang til opgaverne, ved både produktion, pakning, oprydning og rengøring
  • en medarbejder som kan indgå i et stort medarbejderteam
 Arbejdsopgaverne i produktionskøkkenet er:
  • at tilrettelægge, fremstille og pakke god hverdagsmad og benytte Cook chill produktion og pakkemetoden MAP
  • at producere ældrekost og andre kostformer. Disse udgår mellem 25-30 % af produktionen
  • oprydning og rengøring foretages i overensstemmelse med egenkontrolprogrammet
  • administrative opgaver, såsom varebestilling, ajourføring af ydelser til beboere, dokumentation mm.
  • Som nævnt, dog er denne stilling hovedsagelig i pakketeam, hvor pakning i enkelt og bulk portioner foregår
Vi forventer at du:
  • brænder for at lave god og velsmagende hverdagsmad
  • har fagligt håndelag og kan lide at arbejde på en arbejdsplads som får noget fra hånden.
  • kan arbejde selvstændigt og er effektiv
  • har et godt humør, er serviceminded og løsningsorienteret
  • har gode samarbejdsevner, også når der er travlt
  • er ansvarsfuld, stabil og fleksibel med fokus på trivsel for alle på arbejdspladsen
  • kan kommunikere sagligt, fagligt og beslutte i arbejdsfællesskaber
  • kan bringe din fagkompetence i spil, således at der sker tværfaglig udvikling mellem de forskellige kostfaggrupper

Vi er:
Produktionskøkkenet som fremstiller og leverer middagsretter til visiterede hjemmeboende borgere samt menu komponenter til middagsmaden og lune retter til beboerne på plejecentrene i Viborg kommune.
I alt bespises dagligt ca. 1100 borgere i Viborg kommune.
 
Et produktionskøkken hvor arbejdsopgaverne er fordelt i tre medarbejderteams.
De indbefatter produktionsplanlægning, produktion og opvask, pakning, distribuering og
fælles rengøring i overensstemmelse med egenkontrolprogrammet.
 
Produktionsplanlægningen foregå efter LEAN-principper for at optimere produktionsflowet, der minimerer spild og fremmer en god kvalitet på vores mad.
Maden fremstilles som Cook chill og pakkes efter principperne i en MAP-produktion.
Den daglige arbejdstid vil ligge i tidsrummet mellem 6.00 - 16.00.


Vi tilbyder en arbejdsplads som:
  • vil kendes på god kvalitet i alt vi laver
  • lægger stor vægt på at maden fremstilles veltillavet og af en høj kulinarisk kvalitet og altid fremstår som et indbydende måltid
  • gør det vi siger og vores motto er: ”Det finder vi ud af”
  • har organiseret sig i teams, for at opnå gode rutiner i vores arbejdsopgaver og
    være flere om vores fælles opgaver
  • har et arbejdsmiljø som har øje for den enkeltes trivsel, men også værner om et godt arbejdsfællesskab
  • ligger vægt på det tværfaglige samarbejde i Madservice med forskellige faggrupper
  • tager udgangspunkt i Viborg Kommunes´ værdier, som er Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed og MOD
 
Løn i henhold til gældende overenskomst.
 
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler tirsdag den 27. august 2019.

Har du yderligere spørgsmål rettes henvendelse til leder af Madservice Ellen Lyngsø på tlf.: 87 87 67 70 eller teamleder Eva Ørndrup på tlf.: 87 87 68 05. Træffes ikke i uge 29 - 31 pga. ferie.

Der er totalt rygeforbud i arbejdstiden.