Skov- og naturmedarbejder

Natur og Vand søger snarest muligt en ny kollega i en fast stilling, der skal varetage opgaver inden for drift af kommunale arealer, med hovedvægt på skov- og naturområder.

Natur og Vand har 27 medarbejdere og er en del af Teknik & Miljø forvaltningen. Vi varetager Viborg Kommunes opgaver med drikkevand, overfladevand, spildevand, beskyttet natur, drift, pleje og udvikling af naturarealer samt kommunens parker og skove. Området er opdelt i 4 selvstyrende teams, hvor den enkelte medarbejder har råderum og muligheder for at påvirke tilrettelæggelse og løsning af arbejdsopgaverne.

Du vil blive en del af team Natur og Parker, der bl.a. varetager opgaver inden for drift af parker, skove og naturarealer, pleje af fredede arealer og diverse anlægsopgaver og udviklingsprojekter.

Dine arbejdsopgaver
Du vil indgå i teamets opgaver med arealforvaltning, med primært fokus på drift og forvaltning af kommunens ca. 1000 ha. skov og naturarealer, hvoraf en del er bynære og meget benyttede af publikum.
  • Drift af skov- og naturarealer, herunder hugstplanlægning og entreprenørstyring.
  • Styre mindre anlægsprojekter vedrørende publikumsfaciliteter på fortrinsvis kommunale skov- og naturarealer.
  • Naturpleje på fredede arealer.
  • Samarbejde med bruger og interesseorganisationer omkring udvikling af faciliteter.
  • Projektledelse og deltagelse i partnerskabsprojekter omkring kommunale arealer.
  • Deltage i tværfaglige kommunale projekter omkring udvikling af områderne.
  • Ansvarlig for jagtudlejning og rågebekæmpelse (udføres af jagtforeninger).
  • Udarbejde oplæg til politikerne i relation til arealernes anvendelse.
  • Udarbejdelse af materiale til formidling på hjemmeside og lignende.
Dine kvalifikationer
Det er en forudsætning, at du har lyst og evne til at arbejde i en politisk ledet organisation og har blik for forvaltningens samlede opgaver og formål. Vi forventer, at dine personlige kompetencer gør, at du:
  • er god til at kommunikere i både skrift og tale,
  • har flair for borgerkontakt,
  • er engageret, arbejder systematisk og selvstændigt og tager ansvar for dine opgaver,
  • kan tænke i driftsmæssige opgaver på en rationel måde,
  • går efter at skabe resultater i samarbejde med interne og eksterne parter/borgere,
  • har kørekort.
På det faglige område vægter vi følgende kvalifikationer:
  • Du har erfaring med skovdrift, publikumsfaciliteter og samskabelse.
  • Du har erfaring med naturpleje og viden om naturplejemetoder.
  • Du har kendskab til GIS.
  • Du har relevant uddannelse som skov- og landskabsingeniør, forstkandidat eller lignende.
Vi tilbyder
  • et arbejde i en værdibaseret organisation, hvor de 4 personalepolitiske værdier er mangfoldighed, ordentlighed, dygtighed og mod,
  • en ambitiøs og spændende arbejdsplads med højt aktivitetsniveau og faglige udfordringer,
  • et godt fagligt og socialt miljø med engagerede kollegaer med humoristisk sans og en uformel omgangstone med respekt for hinanden,
  • en administrativ organisation i bevægelse og placeret i et flot og moderne rådhus med åbne kontormiljøer og god kantine.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte
Chef for Natur og Vand, Jørgen Jørgensen, tlf. 87 87 55 69.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, herunder lokal forhandling. Arbejdstiden er 37 timer om ugen (flextid), og stillingen er omfattet af aftale om ”Ny Løn”. Den fysiske placering er Prinsens Alle 5, 8800 Viborg.

Vi skal have din ansøgning senest mandag den 17. juni 2019 kl. 12.00.

Vi forventer, at der er ansættelsessamtaler onsdag og torsdag i uge 26.