Administrativ medarbejder

Kan du trylle med et regneark og få regnskabet til at stemme?
Møllehøjskolen søger en administrativ medarbejder

Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor du er en vigtig del af at få børn til at trives og lære?

Møder du børn, forældre og kolleger på åben måde og med et smil på læben? Og kan du bevare overblikket selv om hverdagen kan være hektisk og med mange afbrydelser?

Kan du trylle med et regneark og få regnskabet til at stemme – og synes du ovenikøbet, det er sjovt?

Så skulle du måske søge jobbet som administrativ medarbejder på Møllehøjskolen. Der er tale om en fast stilling på 30 timer om ugen. Du kommer til at blive en vigtig del af skolens kontor i tæt samarbejde med skolesekretær og skolens ledelse, og det er en fordel, hvis du har erfaring med skoleadministration.

Som administrativ medarbejder har du ansvar for:
  • Udarbejdelse af budget og regnskab (Prisme)
  • Bogføring og betaling af regninger (Prisme)
  • Personaleadministration og løn (Silkeborg Data)
  • Elevadministration (TEA)
  • Journalisering (Acadre)
  • Indkøb (Rakat)
  • Skoleårets planlægning m.m. (TRIO)

Herudover vil der være opgaver omkring AULA, indskrivning, skolens hjemmeside, skolebusser, forskellige praktiske opgaver omkring fælles arrangementer, samt samarbejde med forvaltning og andre skoler.

Som administrativ medarbejder har du følgende kompetencer:
  • Administrative og kommunikative evner samt gode samarbejdsevner
  • Du er struktureret, lyttende og kan arbejde med mange bolde i luften
  • Du tager ansvar og kan tilrettelægge dit arbejde
  • Du har en faglig baggrund, der matcher stillingen
  • Du har lyst til at være en del af Møllehøjskolen og indgå i et fællesskab omkring børnenes trivsel og læring.

Møllehøjskolen er en skole med ca. 280 elever beliggende i Bruunshåb i den sydlige del af Viborg. Vi tilbyder gode arbejdsforhold, som du i høj grad selv kan have indflydelse på, og ca. 45 skønne kolleger. Du kan læse mere om os på: skolens hjemmeside www.moellehoejskolen.skoleintra.dk.

Vi afholder samtaler den 20. juni med henblik på start den 1. august 2019. Løn i forhold til gældende overenskomst. Der indhentes børneattest ved ansættelse.

Evt. spørgsmål kan rettes til skoleleder Kirsten Musgaard på telefon 87 87 23 45 eller 51 58 48 01.