Børnehaveklasseleder

Skals Skole søger pædagog til en stilling i skolens indskolingsteam.
 
Vi ønsker os en pædagog, der i samarbejde med teamet, løser opgaven i vores ene 0.klasse i skoleåret 2019/2020 med start 1. august 2019.

Der er tale om en midlertidig stilling på fuld tid, hvor den rette profil har erfaring med 0.klasse, er glad for musik, bevægelse, kreativitet, sprog og leg og vil være med til at lave en god start på børnenes skoleliv.
Skals Skole er en tosporet skole beliggende nord for Viborg og indgår i skolefællesskabet Skals/Ulbjerg. Vi har 320 elever på 0. – 9. årgang. På Skals Skole arbejder vi tæt sammen på at skabe det bedste læringsrum for børnene, så trivsel og læring altid er tilstede.
I kommende skoleår er vi tilmeldt Inkluderende læringsmiljøer, et Viborg-projekt, hvor vi vil fordybe os i inklusion og blive endnu bedre til at lære af egen og hinandens praksis og bedre til co-teaching.
 
Vi forventer:
  • At du er pædagoguddannet.
  • At du har erfaring med 0. klasse
  • At du kan være en del af et forpligtende og tæt samarbejde med dine kollegaer, og indgå i læringsfællesskaber på team-, årgangs- og skoleniveau, med det formål at fremme elevernes trivsel og læring.
  • At du er klar til at lade dig udfordre professionelt og reflektere over din egen og andres praksis.
  • At du arbejder anerkendende og inkluderende med afsæt i tydelig klasseledelse og strukturer.
Løn og ansættelse er i henhold til gældende overenskomst.

Kontakt skoleleder Malene Holst Andersen på mobil: 87 87 25 01 eller pædagogisk afdelingsleder Lene Gade på mobil: 87 87 25 02 for yderligere oplysninger og i forhold til at aftale et eventuelt møde.Læs mere om skolen http://skalsskole.skoleporten.dk/sp