Pædagogisk leder

Er du en udviklingsorienteret, engageret og tydelig, pædagogisk leder? Brænder du for at bidrage til et stærkt og positivt læringsmiljø? Så er du måske Ørum Skoles nye pædagogiske leder.  
 
Som pædagogisk leder Ørum Skole skal du udøve ledelse tæt på praksis og understøtte læring for 250 elever fra 0.-9. klasse.  
 
Dine vigtigste opgaver bliver   
  • at sikre udvikling og drift af initiativer vedr. åben skole
  • at have fokus på læse- og læringsstrategier
  • at hjælpe med at styrke skole-hjem-samarbejdet
Du får også nogle driftsopgaver – herunder vikardækning, skemalægning, koordinering af kompetencemøder m.v.  
 
Om dig og dine styrker
Vi har brug for en leder, der brænder for pædagogisk udvikling i folkeskolen. Du har god jordforbindelse og er en erfaren sparringspartner, der både tør udfordre og forfølge en idé.  
 
Du er lærer, pædagog eller har anden relevant uddannelse. Desuden har du en lederuddannelse (diplom eller lignende) – eller er parat til at tage en. Det vigtigste er, at du har erfaring med pædagogisk udvikling – herunder PLF, åben skole og inkluderende læringsmiljøer.
 
Din personlighed vægter mere end din erfaring. Du er en mester i at bruge rammerne fuldt ud, og du går gerne forrest som meningsdanner. Du er opsat på dialog - også når det er svært, og så er du:
  • Stabil og nærværende  
  • Initiativrig og engageret 
  • Positiv og rummelig  
Om dine kolleger i Ørum
Hos os bliver du en del af en mangfoldig personalegruppe med 35 fagligt stolte medarbejdere. Vores skole er stærkt forankret i Ørum by, og vi samarbejder tæt med lokale aktører.
 
Du refererer til skolelederen og indgår i et professionelt ledelsesteam, hvor vi sammen sigter mod at blive dygtigere til ledelsesopgaven. 
 
Vi er gode til at kaste mange bolde op i luften og glæder os til, at du griber, returnerer og kvalificerer en hel del af boldene. Sammen skaber vi inkluderende læringsmiljøer og sender uddannelsesparate unge ud i livet med masser af gåpåmod i rygsækken.
 
Vi lykkes i høj grad med at skabe trivsel og læring – takket være en kultur, hvor vi kompetenceudvikler i egen praksis og arbejder systematisk med indsatserne.
 
Om Viborg Kommune
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale
 
Løn og ansættelse  
I henhold til gældende overenskomst.
 
Samtaler  
Vi holder første samtalerunde den 11. juni og anden samtalerunde den 20. juni.

Kandidater, der går videre fra første runde, får udarbejdet en profilanalyse inden anden samtale. Du skal sætte tid af til en tilbagemelding på din profilanalyse den 18. eller 19. juni. 
 
Få mere at vide   
Få mere baggrund og fakta om stillingen i job- og kompetenceprofilen 
https://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=a371c47f-c328-47ca-b75f-6166b7cac9b1 
– og læs mere om Ørum Skole på vores hjemmeside http://orumskole.skoleporten.dk/sp.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte:
Skoleleder Maria Frimand Andersen
Tlf. 20 56 05 94