Teamleder til Team Unge

 
Har du en god portion ledelseserfaring i rygsækken? Og har du kompetencerne til at samle tidligere teams til et helt nyt, fælles hold. Så du måske vores nye leder for Team Unge på Jobcenter Viborg.
 
Vi har store ambitioner med den kommunale ungeindsats (KUI). Derfor samler vi nu jobcenterindsatsen for alle unge mellem 15 og 30 år i ét team med én ledelse. Målet er at sikre, at unge oplever vores indsats som tydelig, koordineret og sammenhængende.
 
Tre vigtige
Som teamleder får du ansvaret for 42 dedikerede medarbejdere, og dine tre vigtigste opgaver bliver:
  • At samle flere tidligere teams til ét nyt, samlet team
  • At sikre den faglige udvikling af teamet med respekt for forskellige fagligheder 
  • At sikre den daglige drift og personaleledelse
 
Dit team kommer til at bestå af nuværende UU-vejledere, beskæftigelsesfaglige medarbejdere på ungeområdet og et virksomhedsrettet tilbud for unge.
 
Du får mulighed for at sætte dit personlige aftryk på den fremtidige ungeindsats i Viborg Kommune. Det bliver nemlig din opgave at sikre opbygningen af et team med et fælles mindset, lyst til forandring og et udviklende arbejdsmiljø.
 
Om dig
Som person er du involverende, engagerende og ambitiøs. Samtidig er du en dygtig formidler og en erfaren beslutningstager.

Vi forventer, at du har:
  • Bred erfaring fra ungeområdet
  • Erfaring som leder – bl.a. med ledelse i forandringsprocesser
  • Kendskab til rammerne for den nye KUI- organisering fra august 2019
  • Gode evner for at samarbejde og skabe tværfaglige relationer
 
I dit arbejde med at opbygge det nye team har du både fokus på de overordnede målsætninger og de enkelte medarbejderes fagligheder.  

 
Om os
Team Unge bliver placeret i afdelingen Job og Unge, som indeholder yderligere to teams med andre opgaver og egne teamledere. De tre teamledere og afdelingslederen danner et fælles ledelsesteam, der også arbejder tæt sammen med andre teams på arbejdsmarkedsområdet.
 
En af vores store, fælles opgaver er at understøtte at flere unge får fast job eller uddannelsesplads.
 
Om ledelse hos os
I Jobcenter Viborg er vores mål at skabe gode resultater for vores borgere og virksomheder. Det mål understøtter vi i den daglige ledelse bl.a. ved at værdsætte vores medarbejdere, sætte tydelige mål og give feedback.
Vi har fokus på at opbygge relationer på tværs af organisationen samt engagere medarbejdere og MED-organisation, så vi skaber ejerskab og fælles forståelse. Samtidig er det vigtigt, at vores strategier og politikker bliver formidlet forståeligt, så medarbejderne let kan omsætte dem til konkrete handlinger.
 
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.

Løn og ansættelse
Løn og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomst og principperne i ny løn.
 
Samtaler
1. runde: onsdag den 12. juni 2019
2. runde: mandag den 24. juni 2019
 
Hvis du går videre til anden samtalerunde, får du udarbejdet en profilanalyse mellem de to runder.  Vi giver dig en tilbagemelding på din profilanalyse ved et møde i uge 25.
 
Få mere at vide 
Se job- og kompetenceprofil https://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=b6650b99-81ec-44b2-9f11-99ca9dfa85a8 for stillingen som teamleder.