Byggesagsbehandlere

Byggeri og Miljø i Viborg Kommune søger to erfarne byggesagsbehandlere, der kan være med til at levere god service ved hurtig og kompetent sagsbehandling.

Som byggesagsbehandler skal du medvirke til den konstruktive forhåndsdialog og den gode service.

Du får din daglige gang på en spændende arbejdsplads i moderne fysiske rammer med højt aktivitetsniveau og faglige udfordringer. Samtidig får du gode og dygtige kolleger og et uformelt arbejdsklima, hvor samarbejde og engagement har høj prioritet. Der er desuden gode muligheder for kompetenceudvikling.

Om dig
Vi søger en byggesagsbehandler, der har en relevant uddannelse som bygningsingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller lignende.

Desuden lægger vi vægt på, at du:
  • Har et solidt afsæt for at kunne arbejde som byggesagsbehandler.
  • Er stærk fagligt og har erfaring med byggesagsbehandling.
  • Har lyst til at arbejde med erhvervsbyggeri og større komplekse byggesager.
  • Har stærke kommunikative kompetencer såvel skriftligt som mundtligt.
  • Forstår - ud over den konkrete byggesag - at se og sikre helheden.
  • Går efter at skabe resultater i samarbejde med både interne og eksterne parter.
  • Er engageret og kan arbejde selvstændigt med dine opgaver.
 Om arbejdspladsen
Som byggesagsbehandler bliver du en del af Byggesag, der arbejder med byggesagsbehandling, planadministration, BBR og adressering. Byggesag består af 12 medarbejdere fordelt på tre teams og er en del af området Byggeri og Miljø, hvor vi pt. er i alt 34 medarbejdere.

For os er den gode sagsbehandling baseret på såvel en stærk faglighed som en konstruktiv dialog med ansøger, så der skabes tilfredshed for vore borgere og virksomheder. Du skal derfor kunne anvende dialogen som et værktøj til at skabe gode relationer til ansøgere og bygherrer.

Løn og ansættelsesforhold
I henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse 1. august og 1. september 2019.

Ansøgningsfrist og samtaler
Hvis du vil søge stillingen som byggesagsbehandler, skal du sende din ansøgning senest søndag den 2. juni 2019.

Samtaler forventes afholdt i uge 24.

Vil du vide mere?
Nærmere oplysninger hos leder af Byggesag, Mette H. Madsen, på tlf. 87 87 52 06 eller chef for Byggeri og Miljø, Niels Eriksen, på tlf. 87 87 56 00.