Lærer til udskolingen på Rødkærsbro Skole

Rødkærsbro Skole søger lærer til udskolingen til ansættelse 1. august 2019

Vi forestiller os følgende fagkombination:


Matematik, fysik/kemi, idræt og eventuelt geografi og biologi.
En flok fagligt og socialt stærke og engagerede kolleger samt nogle skønne unger står klar til at tage godt imod dig. Der arbejdes ofte på tværs af klasserne med holddeling og topersoners ordning. Vi prioriterer tværsuger og andre varierede undervisningsformer. Vi forventer, at det er en selvfølge for dig at indgå i dette faglige og pædagogiske samarbejde til gavn for elevernes læring.

Vi søger en lærer, der bidrager med glæde og god og vedholdende energi i undervisningen og forældresamarbejdet, tager aktiv del i de faglige og pædagogiske drøftelser med kolleger og ledelse, og som er klar til at være en del af den foranderlige verden, folkeskolen er.

Vi er en skole med 380 elever fordelt i 3 afdelinger. SFO og Klub Rødkær er en integreret del af skolen, og vi har et tæt og stærkt samarbejde mellem lærere og pædagoger. Vi arbejder i selvstyrende teams og har gennem mange år høstet gode erfaringer med den systemiske tilgang som fundament for vores praksis. Vi insisterer på at skabe en anerkendende, inkluderende skolekultur, hvilket gennemsyrer vores kommunikationsformer. Vi arbejder hele tiden på at dygtiggøre os, hvilket bl.a. kommer til udtryk i en udviklingsproces omkring PLF (Professionelle Lærende Fællesskaber) og co-teaching. Desuden gør vi brug af Meebook som læringsplatform.

De fysiske rammer, såvel inde som ude, er inden for de senere år blevet nybygget og moderniseret for små 50 millioner kroner, således at skolen i dag fremstår som en meget moderne folkeskole med fx smartboards, auditorium og store, lyse lokaler med plads til varierede læringsformer. Derudover har vi indrettet personlige lærerarbejdspladser i lyse og rummelige lokaler, så du vil få optimale rammer for dit arbejdsliv. Vi har desuden muliggjort en forberedelsespulje på 100 timer, som fx kan anvendes hjemme.

Har du lyst til at blive en del af vores flekstabile praksisfællesskab, og bliver du ansporet af værdier som engagement, tryghed, anerkendelse og samhørighed, så er det måske netop lige dig, vi søger!

På vores hjemmeside kan du gå på opdagelse efter nærmere oplysninger, men ellers er du naturligvis velkommen til at kontakte skoleleder Hasse Valdemar Mortensen (28 59 22 02) eller pædagogisk leder Anette Varnum (30 30 27 65).

Samtaler forventes afholdt mandag d. 27. maj fra kl. 15.00

Løn og ansættelsesforhold
Løn i henhold til gældende overenskomst.

Forud for evt. ansættelse skal der foreligge en børneattest / straffeattest.