NattevagtEgehøj søger 1 nattevagt med pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse, 32 timer om ugen, til ansættelse senest d. 01.09.19
Egehøj er et bosted for 11 borgere med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse, alle med individuelle behov for støtte og pleje.
Kendetegnet for Egehøj, er at borgerne har brug for meget pleje og omsorg, samt omfattende pædagogisk støtte og vejledning.
Bostedet Egehøj er en institution, med 2 huse hvor man har ansvaret for begge huse om natten.  Om natten arbejdes der i 2/5 ordning og med arbejde hver anden weekend. I stillingen indgår der en del praktiske opgaver som nattevagten skal varetage.
På Egehøj, lægger vi vægt på, at dagligdagen er tryg og genkendelig for beboerne. Derfor er dagen struktureret, så den enkelte beboer altid ved, hvad der skal ske, og hvilke krav og forventninger der stilles. Dette er også tilfældet om natten, hvor borgerne bliver mødt med respekt og altid med udgangspunkt i den enkelte og dennes behov.
Vi tilbyder
Du tilbydes en stilling, hvor du med din baggrund, sparrer med dine kolleger omkring plejen og pædagogikken samt bidrager til, at højne kvaliteten i omsorgen for borgerne.
Vi søger
 Pædagogisk assistent eller sundhedsfarlig uddannet med kendskab til målgruppen
  • Du er fysisk/psykisk robust
  • Har kendskab til målgruppen
  • Du har erfaring med natarbejde
  • Du kan arbejde selvstændig
  • Du er fleksibel og kan bevare overblikket i stressede situationer
Du kan lide at blive udfordret fagligt af både borgere og kolleger. Du ser endvidere en udfordring i, at reflekter over det kendte for at afprøve nye arbejdsmetoder.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst
Forud for evt. ansættelse skal der foreligge en straffeattest
Samtaler forventes i uge 28