Studentermedhjælper


Robotterne er kommet for at blive…
  • Studentermedhjælper med fokus på udvikling af software robotter (RPA)
 
Vil du være med til at sætte standarden og retningen for, hvordan vi arbejder med at automatisere processer? Automatisering af processer (RPA) er relativ ny i Viborg kommune. Du har muligheden for, at blive vores nye RPA medarbejdere og være med til at forme samt sætte retning for den måde, vi arbejder med RPA i Viborg kommune. 
 
Jobbet er organiseret i den centrale økonomiafdeling i Viborg kommune, hvor vi tilbyder et studenterjob i 10-20 timer om ugen. 
 
Økonomi består af 51 medarbejdere, fordelt i flere forskellige opgavefællesskaber, der arbejder med budget, regnskab, servicering af direktørområderne, de forskellige intuitioner, udvikling af styrringsredskaber og meget mere. Der iblandt også RPA og automatisering af processor. Din arbejdsplads er fysisk placeret på Rådhuset i Viborg.

Jobbet
Opgaven med at automatisere processer i organisationen er placeret i snitfladen mellem økonomifunktionen, IT-afdelingen og resten af Viborg kommune. Dine arbejdsopgaver med at udvikle, konfigurere og vedligeholde robotter løses i tæt dialog med kollegaer og samarbejdspartner. Dit arbejdsområde vil primært være:
  • At udvikle og teste automatiske processer i RPA-software, herunder optimering og dokumentation af processen.
  • At indgå i dialog med fagspecialister om processerne.
At sikre løbende vedligehold og forbedring af allerede udviklede løsninger.
Udviklingen sker i Blue Prism med en objekt orienteret drag and drop programmering. Der vil også være behov for egentlig kodning, som er baseret på et .net framework. Du vil selvfølgelig blive oplært i dette og procedurerne herom.
Vores fokus i udviklingen er på kvalitet og standardisering, derfor opbygger vi vores software modulært, så vi kan genbruge koder og enkeltdele. For at sikre den bedste kvalitet af vores robotter har vi stort fokus på at håndtere og minimere fejl. Det er derfor vigtigt, at du kan gå systematisk til opgaverne for at sikre, at ingen detaljer bliver overset.
Du kan se frem til at starte i et job, hvor du får rig mulighed for at sætte dit præg på arbejdsmetoderne, da vi fortsat er ved at skabe vores måde at arbejde med RPA på.

Din profil
Vi forestiller os at du er studerende ved en IT/data -eller ingeniøruddannelse og har lyst til at udvikle dig inden for RPA-udvikling. Derudover besidder du nogle af disse kompetencer:
  • Kendskab til programmering.
  • Kendskab til RPA-værktøjer - Det vil være en fordel, men ikke et krav.
Kendskab eller lyst til, at arbejde med automatisering af arbejdsgange generelt.
Som person, lader du dig ikke begrænse i brugen af bestemte løsninger eller teknologi. Du ser stedet for muligheder i, hvordan du kan omgå de begrænsninger, du møder. Du brænder for at levere gode løsninger, der understøtter forretningens behov om automatisering og effektivisering. Endelig er det vigtigt, at du trives i samarbejde med alle slags mennesker.

Vi tilbyder
Ansættelse i en dynamisk og engageret økonomifunktion, hvor vi er vant til at arbejde med avancerede digitale løsninger. Vi lægger vægt på en uformel omgangstone, godt samarbejde samt fælles ansvarlighed med plads til forskellighed. Der er gode muligheder for videreuddannelse og generel kompetenceudvikling.
 
Løn og ansættelse
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
 
Tiltrædelse: August 2019 eller efter aftale
Ansættelsessted: Viborg Kommune, Rådhuset, Prinsens Alle 5, 8800 Viborg
Stillingen: Studenterjob, 10-20 timer ugentlig

Samtaler
Behandling af ansøgninger foretages løbende og ansættelse vil ske når den rette kandidat er fundet.
 
Få mere at vide om stillingen
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Troels Pedersen på 30 91 11 78