Afdelingsleder til Job og Unge

Viborg Kommune søger en energisk og handlekraftig afdelingsleder til Jobcenter Viborgs afdeling for Job og Unge.
Som afdelingsleder for Job og Unge får du budget- og ledelsesansvar for cirka 100 engagerede medarbejdere. Du bliver en del af en velfungerende og dynamisk ledergruppe, hvor vi bruger hinanden til sparring og repræsenterer hinanden i det tværgående og eksterne samarbejde. Vi har en uformel tone, hvor vi – konstruktivt og ordentligt – går til biddet. Sammen bidrager vi til, at vi i fællesskab lykkes med de politiske mål.

Vi glæder os til, at du rundhåndet bringer din faglige indsigt, erfaring og kompetencer i spil i forhold til de ledelsesmæssige drøftelser og opgaver.

Om dig
Vi forventer, at du har mindst fem års ledelseserfaring på arbejdsmarkedsområdet og meget gerne en lederuddannelse.  Du skal have forståelse for og kendskab til at arbejde i en politisk styret organisation.  Samtidig skal du have økonomisk indsigt og formå at oversætte og omsætte de økonomiske dispositioner meningsfuldt. Vi ønsker en leder, der kommunikerer tydeligt, inspirerende og motiverende, og som desuden har:
  • Forståelse for og evne til at praktisere værdibaseret ledelse
  • Et strategisk ”mindset” og et stærkt helhedssyn
  • Gennemslagskraft og er modig i sin ledelsesstil
  • En fokuseret og resultatorienteret tilgang

Om afdelingen Job og Unge
Jobcenter Viborg er placeret på Viborg Rådhus sammen med kommunens øvrige forvaltning. Afdelingen for Job og Unge er etableret som den ene af to afdelinger i Jobcenter Viborg.  Afdelingen rummer hele den uddannelses- og beskæftigelsesrettede indsats for unge, fleksjob- og ressourceforløbsteamet samt kontakten med kommunens virksomheder.

Indsatserne i afdelingen for Job og Unge varetages af tre teamledere med følgende teamansvar; Virksomhedsservice, Fleksjob & Ressourceforløb og Ungeindsatsen (herunder UU-vejledning på skolerne). Funktionerne er p.t. fordelt på flere matrikler og har egne teamledere, som refererer til afdelingslederen.

Ledelse i Jobcenter Viborg og i Viborg Kommune
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.

Løn og ansættelse
Fastsættes efter gældende overenskomst og inden for rammerne af ”Ny løn”.

Samtaler
Vi holder første samtale den 9. april 2019 og anden samtale den 24. april 2019. Kandidater, der går videre får lavet en personprofil inden anden samtale. Vi giver tilbagemelding på din personprofil den 12. april 2019.

Job- og kompetenceprofil
Beskæftigelsesplan for 2019