Kulturformidler (Barselsvikariat)

Viborg Bibliotekerne leverer kultur, oplevelser og viden til borgerne i Viborg kommune.

Vi søger en kulturformidler (barselsvikariat ) pr. 1. maj 2019, som kan indgå i vores publikumsbetjening og skabe kulturelle aktiviteter for borgerne i Viborg kommune.

Vi har en række ønsker til den nye medarbejders kompetencer, som vi primært kigger efter, når vi skal besætte stillingen:

Dine faglige kompetencer:
  • Du kan være vært for et arrangement som f.eks. en bogcafé eller dialogisk oplæsning.
  • Du har erfaring med og flair for samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.
  • Du kan formidle litteratur via bogcaféer eller booktalks. Litteraturformidlingen foregår i f.eks. et forsamlingshus eller på lokalbibliotekerne.
  • Du kan selvstændigt planlægge og afvikle et kulturelt arrangement - herunder også markedsføringen i samarbejde med dine kolleger.
Dertil kommer en række opgaver som f.eks. deltagelse i projekter og interne arbejdsgrupper.

Dine personlige kompetencer:
  • Din natur er at være nysgerrig, opsøgende og imødekommende.
  • Du kan omsætte din viden og nysgerrighed til konkrete handlinger og aktiviteter i samarbejde med dine øvrige kolleger.
  • Du går på arbejde med en positiv og engageret indstilling.
  • Du er en serviceminded vært samt en god ambassadør for biblioteket.
Arbejdsopgaver:
  • Publikumsbetjening på Hovedbiblioteket og lokalbibliotekerne
  • Planlægning og afholdelse af kulturelle aktiviteter
Nærmere afklaring af arbejdsopgaver vil blive afgjort ud fra ansøgerens kompetencer og kvalifikationer. I din ansøgning skal du komme med konkrete eksempler på, hvordan du vil bruge både dine faglige og personlige kompetencer i stillingen.

Praktisk info:
I forbindelse med arrangementer og betjening af bibliotekets gæster skal du være indstillet på vekslende arbejdstider. Ugentligt er der tale om 1-2 dage med publikumsbetjening om aftenen samt betjening hver 4. lørdag eller søndag.  Dertil kommer lejlighedsvist arbejdstid om aftenen eller weekend i forbindelse med arrangementer.

Stillingen er et barselsvikariat på 37 timer og forankret i team Kultur og Oplevelser med tiltrædelse 1. maj 2019. Ansøgningsfrist: 1. marts 2019 kl. 23.59.

Der vil blive afholdt samtaler i løbet af marts. De indkaldte ansøgere vil inden samtalen blive bedt om at løse en case. Besvarelsen af denne case leveres undervejs i samtalen.

Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsleder for team Kultur og Oplevelser Mikael Graaberg: 23 27 71 61 - mvg@viborg.dk