Social- og sundhedsassistent

Vi søger social- og sundhedsassistenter til dagvagter og til aftenvagter på vores 8 midlertidige/ aflastnings pladser med ansættelse pr. 01. marts 2019 eller snarest.
 
Som social- og sundhedsassistent på Banebo får du mulighed for at blive en del af en nystartet personalegruppe, der har masser af pionerånd, og som arbejder selvstændigt med afvekslende opgaver.
 
Vi har både brug for medarbejdere som vil arbejde ren dagvagt eller ren aftenvagt. Der arbejdes hver 2. weekend. 
Der er mulighed for deltid eller fuldtid.
 
Om dig

Du synes det er spændende, at blive en del af en helt ny arbejdsplads, hvor vi sætter beboernes liv og værdighed i centrum. Som person er du positiv, fleksibel og stabil, og du kan sige om dig selv, at du har et smittende humør og sætter pris på tværfagligt samarbejde.
Du ønsker at arbejde i et team og at være med til at fremme et positivt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Du er fagligt dygtig, men vi sørger naturligvis også for en grundig introduktion til arbejdet, når du starter hos os.
 
Om os

Banebo ligger centralt i Viborg i den nye bydel Banebyen med skøn udsigt over byens tage og kig til Søndersø. Vores nye hus er indrettet moderne, lyst og imødekommende, og der er taget højde for det gode arbejdsmiljø i indretningen.
 
I øjeblikket er vi 50 medarbejdere fordelt på fire teams. De første beboere flyttede ind i september i år.
 
Huset rummer 67 plejeboliger og 33 pleje/ældreboliger fordelt på tre etager. I stuen har vi café, dagcenter, træning, festsal og byens smukke atrium. En del af huset er desuden reserveret til hjemmepleje- og hverdagsrehabilitering
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
 
Ansættelsessamtaler afholdes den 29. januar 2019

Du er velkommen til at besøge os, inden du sender din ansøgning. Kontakt teamleder Birthe Kjærsgaard på telefon 20 90 87 65, teamleder Anne Mette Therkelsen på telefon 25 63 52 85 eller centerleder Anette Hald Hansen 87 87 65 50, så du med egne øjne kan se vores flotte arbejdsplads. Du er også velkommen til at ringe for at få mere at vide om stillingerne.
Besøg os også på vores hjemmeside https://banebo.viborg.dk/ og på Facebook https://www.facebook.com/plejecenterbanebo/