medarbejder til enkeltmandsprojekt

Medarbejder til enkeltmandsprojekt

Fynbohus er et døgndækket bo tilbud for 22 voksne udviklingshæmmede borgere, der udover deres udviklingshandicap, også har en psykiatrisk diagnose.
Huset har desuden en intern aktivitets afdeling samt to aflastningsboliger.
I aktivitets afdelingen Kuben beskæftiges de beboere, der ikke kan profitere af et aktivitetstilbud uden for huset. Du kan læse mere om Fynbohus på vores hjemmeside - fynbohus.viborg.dk.

Til et enkeltmandsprojekt omkring en ung kvinde, søges medarbejder med en pædagogisk og/eller sundhedsfaglig uddannelse.
Der søges en medarbejder til arbejdstider i dag og aftentimerne, samt hver anden weekend, med et ugentligt timetal på mellem 30 og 35 timer pr. uge.
Desuden søges der fastansatte vikarer.
En uddybende beskrivelse af stillingens opgaver, fås ved henvendelse til  leder Anne Vind

på telefon 21 77 87 35.

Dine opgaver / profil :
  • Er loyal og ansvarlig i forhold til trufne beslutninger og de opgaver der skal løses.
  • Er fleksibel og kan acceptere, at hverdagen ikke altid former sig som planlagt.
  • Har humoristisk sans og fagligt engagement.
  • Kan trives på en arbejdsplads, hvor værdier er vigtigere end regler.
  • Du er kreativ, og forstår at igangsætte aktiviteter for borgeren på hendes niveau, eller følge hende i hendes egne initiativer omkring aktiviteter.
  • Er god til at formulere dig skriftligt, og kan formidle diverse oplysninger og beskrivelser til forvaltning og andre samarbejdspartnere.
  • Du har lyst til at indgå i forskellige fysiske aktiviteter med borgeren, gå og cykelture, motions træning, fitness eller andre aktiviteter.
  • Du er psykisk robust, og er i stand til at sætte grænser omkring dig selv.
  • Du evner at være tydelig i din kommunikation med borgeren.

• Vi lægger vægt på :
  • At alle medarbejdere i huset medvirker til, at skabe et hjemligt og trygt miljø for den enkelte beboer,
    med mulighed for udvikling, aktiviteter og oplevelser.
  • At skabe et arbejdsmiljø, hvor der er plads til at nye ideer og initiativer kan omsættes til handling.
  • At alle medarbejdere, tværfagligt hjælper og støtter op omkring hinanden og de opgaver der skal løses.

Vi kan tilbyde :
  • En arbejdsplads med et højt fagligt engagement.
  • En travl hverdag, med mange forskelligartede opgaver, men også masser af humor og sjove oplevelser.
  • Frihed til personlige initiativer, og stor indflydelse på struktur og indhold.
  • Et godt arbejdsmiljø.
  • Ansættelse på en spændende arbejdsplads i stadig udvikling.

Fynbohus er en selvejende institution, og har driftsoverenskomst med Viborg Kommune.
           Løn i henhold til gældende overenskomst.

Forud for evt. ansættelse skal der foreligge en børneattest/ straffeattest

Ansættelsessamtaler forventes afholdt: mandag den 28 januar 2019