Social- og sundhedsassistent

Er du TEAMSPILLER ?
Trives du med at arbejde tværfagligt og målrettet?
Brænder du for rehabilitering og kan du lide at arbejde i en travl hverdag, hvor der altid er plads til smil og et godt humør?
Så er det DIG vi har brug for og sammen kan vi mest.

Vi tilstræber, at fagligheden er i højsæde kombineret med personer med hjertet på det rigtige sted.

På Rehabiliteringscenter Viborg (RCV) er vi i en forrygende udvikling, hvor mængden og tyngden af opgaver øges.
Vi har bl.a. grundet efterløn og barsel faste stillinger på 32 – 37 timer. Indtil videre arbejder vi hver anden weekend.
Rehabiliteringscenter Viborg har til huse i Klosterhaven og Klostertoften, hvor der er plads til henholdsvis 35 og 30 borgere. Vi modtager primært komplekse borgere med stor co-morbiditet fra sygehuset med et trænings-, behandlings- eller udrednings behov, der ikke kan varetages i hjemmet. Et ophold på RCV varer som udgangspunkt i 3-5 uger.

Vi ønsker at opbygge et rehabiliteringscenter med borgeren i centrum, hvor tværfaglighed er omdrejningspunkt for en faglig og målrettet udvikling. Vi ønsker et center med stor faglig kompetence og stor fleksibilitet, således er vi er en aktiv medspiller i udviklingen af Det Nære Sundhedsvæsen.

Din profil

Vi ønsker os en social og sundhedsassistent som vil indgå i den daglige pleje og omsorg for beboerne, og som kan bidrage med sit monofaglige fag ind i en tværfaglig medarbejdergruppe, til gavn for den enkelte beboer.
  • At du har et godt overblik over dine opgaver og er skarp på dokumentation – vi bruger Nexus.
  • At du har erfaring med og lyst til at arbejde med komplekse borgerforløb.
  • Du besidder gode IT, kommunikations- og formidlingsevner.
  • Du har personlig og faglig gennemslagskraft, er bevidst om dine kompetencer og opsøgende på ny viden.
  • At du er god til at arbejde tværfagligt og har fokus på den rehabiliterende tankegang.
  • Du har et godt humør, og vil bidrage til trivsel og arbejdsglæde i den samlede personalegruppe.
  • Ønsker at samarbejde med pårørende, da det er en forudsætning for at op en meningsfuld hverdag for den enkelte beboer.
  • At du har lyst til at arbejde med korte borger forløb.
Udviklingsmæssigt arbejder vi bl.a. med ” I sikre hænder ” / forbedringsarbejde i forhold til forebyggelse af tryksår og sikker medicin. Vi arbejder ud fra borgerprofiler, for at kategorisere borgerne ud fra funktionsevne og mestringsevne. Med det formål at synliggøre, hvor vores tværfaglige fokusområder bør ligge i forhold til borgers mål.

Vi kan tilbyde dig:
  • Et afvekslende job i et lærerigt miljø.
  • Muligheder for faglige udfordringer.
  • Et job, hvor du er medvirkende til, at den enkelte borger gennemgår en stor udvikling.
  • En dialogbaseret arbejdsplads.
  • En arbejdsplads i udvikling, med gode kolleger og fokus på tværfaglighed.
  • Et anerkendende miljø.
  • Forventning om høj faglighed og fokus på kompetenceudvikling.
    Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder Birgitte Fisker direkte telefon 41 93 34 68 eller til teamleder Rasmus Bach Eriksen 61 89 78 69.

Samtaler forventes afholdt den 24. januar 2019.