Social- og sundhedshjælper

Pleje- og Omsorgscenter Åbrinken, Karup søger en social – og sundhedshjælper.

Vil du være med til at gøre en forskel for vores beboere, hvor målgruppen er indenfor såvel somatisk sygdom, psykiatri, handicap og misbrug, så er Åbrinken den rette arbejdsplads for DIG.

Vi har vi en ledig stilling på 30 – 37 timer med tiltrædelse 1. marts 2019. Der er tale om en fast stilling med primært aftenvagter. Der arbejdes hver anden weekend.

Pleje- og Omsorgscenter Åbrinken har i alt 35 boliger fordelt på afsnit.
Bellisstræde er en almen somatisk plejeafdeling. Anemonestræde er et specialafsnit, hvor målgruppen er voksne med fysiske og/eller psykiske handicap.
Grøften er ligeledes et specialafsnit. Her er målgruppen udsatte beboere, herunder beboere med senhjerneskade med misbrugsproblematikker.

Den ledige stilling er primært med tilknytning til Bellisstræde.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: https://aabrinken.viborg.dk

Vi arbejder ud fra Viborg kommunens kerneopgave ”Samarbejde med beboeren om et selvstændigt, meningsfuldt og aktivt liv – hele livet” og vi har et stort fokus på rehabilitering.

Vi ønsker at du:

• er uddannet social- og sundhedshjælper og har lyst til at arbejde med husets målgrupper
  • arbejder helhedsorienteret med forståelse for beboernes mangfoldige behov og med respekt for den enkeltes valg
  • er fleksibel, rummelig og har et godt humør
  • er stærk i relationsarbejde og er ansvarsbevidst
  • er personlig robust og mødestabil
  • er tydelig i din kommunikation
  • er loyal overfor trufne beslutninger
  • er omstillingsparat og engageret
  • vil medvirke til at skabe et positivt og inspirerende arbejdsmiljø

Du kommer til at indgå i en engageret personalegruppe med en høj faglighed og hvor du får mulighed for, at udfolde dine personlige og faglige kompetencer. Sammen med dine kollegaer vil du indgå i et tværfagligt fællesskab, hvor der er plads til faglige diskussioner og kreativ tænkning i bestræbelserne på, at sikre vores beboere det optimale hverdagsliv.

Vi håber at du har fået lyst til at høre mere om os og vi glæder os til at modtage en ansøgning fra dig.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Nærmere oplysninger få ved henvendelse til centerleder Marianne Villekold på telefon 87 87 63 90 eller teamleder Heidi Wessby på telefon 21 64 30 78.

Vi afholder ansættelsessamtaler fredag d. 25. februar 2019.