Sygeplejerske

Sygeplejerske søges til hjemmeplejen i Distrikt Sønderly, Viborg Kommune.

Kunne du tænke dig at arbejde indgående med rehabilitering i hjemmesygeplejen? – så skal du holde et skarpt øje her…

Hjemmeplejen Sønderly søger en sygeplejerske til at arbejde indgående og aktivt med rehabilitering.

Vi søger en sygeplejerske til dagvagter og weekendvagt hver 4. weekend.

Timeantal 32-37 timer med start den1. februar 2019 eller hurtigst muligt. Der er tale om en fast stilling i dagvagt.

Vi tilbyder:

• en spændende stilling, med en afvekslende hverdag med mange udfordringer og komplekse opgaver.
  • et tværfagligt samarbejde omkring borgeren i borgerens eget hjem.
  • gode kolleger og god kollegial sparring.
  • et fællesskab hvor fleksibilitet, ansvarlighed og faglig sparring vægtes højt.
  • en arbejdsplads hvor vi vægter mangfoldighed, ordentlighed, dygtighed og humor.

Vi forventer du:

• er uddannet sygeplejerske, med høj faglighed og bred klinisk erfaring.
  • tager ansvar både personligt og fagligt.
  • har et godt overblik og kan bevare dette i en travl hverdag og akutte situationer.
  • kan arbejde selvstændigt indenfor eget kompetenceområde og har lyst til, og ser værdien i at arbejde tværfagligt, til gavn for borgeren.
  • har gode pædagogiske og kommunikative evner.
  • er stærk i forhold til dokumentation.
  • er anerkendende i dit arbejde med andre.
  • arbejder sundhedsfremmende og rehabiliterende med udgangspunkt i borgerens ressourcer og behov.
  • har lyst til at undervise og vejlede kolleger, studerende og det øvrige sosu personale.
  • at du bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Yderlige oplysninger kan fås hos distriktsleder Anni V. Jensen på telefon 87 87 65 65, eller teamleder Louise Østergaard på telefon 20 81 52 58.

Samtaler forventes afholdt i uge 4 2019.