Marketingmedarbejder

Giver det dig et kick at være med hele vejen fra idé til planlægning og udførelse? Og har du lyst til at markedsføre de gode historier om Viborg Kommune i tekst, billeder - eller noget helt tredje? Så er du måske vores nye kollega.

Som marketingmedarbejder i Viborg Kommune bliver du involveret i markedsføring af en bred vifte af events, aktiviteter og services.

Et job med mange facetter
Hos os får du lov at byde ind med dine idéer og kompetencer i hele marketingprocessen. Vi har nemlig brug for en kollega, der både tænker strategisk og kan tage arbejdshandskerne på.

Om formiddagen indhenter du måske priser fra leverandører, laver en indrykningsplan og forfatter et par annoncer, der markedsfører kvindelandsholdets næste kamp i Viborg. Om eftermiddagen formidler du måske historien om den nye børneskov i Stoholm på webben, til pressen og via de sociale medier.

Du kommer i særlig grad til at arbejde med de store og små events, som vi er værter for. Det kunne f.eks. være Viborg Animation Festival, Dansk Håndbold Award eller VM i Mountainbike Orienteringsløb.

Jobbet giver dig en stor kontaktflade, og du kommer til at samarbejde med dygtige mennesker fra mange forskellige områder - fra kulturliv til erhvervsliv og fra idrætsliv til landsbyliv.

Når vi tænker på dig, forestiller vi os, at du:
  • har en relevant uddannelse
  • har erfaring med markedsføring af events – gerne fra en stor organisation
  • ved, hvordan man sætter brugeren i centrum
  • er en dygtig planlægger og koordinator
  • har en sikker og kreativ pen og forstår at vinkle en historie
  • kan tage billeder og skyde en video
  • tænker og arbejder cross media
  • færdes hjemmevant på både ”gamle” og ”nye” medier

Du har tjek på de nye trends, så du skal også være med til at teste nye medier, platforme, kanaler og værktøjer til formidling.

Som person er du nysgerrig, energisk og selvstændig. Du kan godt lide at opsøge og samarbejde med mange forskellige slags mennesker.

Glæd dig
Vi er 11 kommunikationskolleger, der står klar til at tage imod dig, så vi sammen kan fortælle de gode historier om Viborg Kommune. Vi er vilde med bredden af vores opgaver i en hverdag, der er travl på den gode måde.

Du bliver en del af kommunikationsafdelingen, hvor vi brænder for at gøre det godt og fungerer som et hold med plads til grin i hverdagen. Vores afdeling er en stabsfunktion til kommunaldirektøren, og vi har den fedeste udsigt fra fjerde sal på Viborg Rådhus.

Læs mere på http://kommune.viborg.dk/Om-kommunen og mød os på Facebook og LinkedIn

Vi holder samtaler uge 5, 2019
Der er tale om en tidsbegrænset stilling på et år med 37 timer ugentligt.
Løn efter gældende overenskomst.
Ansættelse snarest.