Social- og sundhedsassistent


Vi får mange nye beboere på Pleje- og Omsorgscenter Banebo.
Derfor søger vi et antal social- og sundhedsassistenter til kombinerede dag- og aftenvagter og rene aftenvagter med ansættelse 1. februar 2019 eller snarest.


Som social- og sundhedsassistent på Banebo får du mulighed for, at blive en del af en nystartet personalegruppe der har masser af pionerånd, og som arbejder selvstændigt med afvekslende opgaver.
 
Vi har brug for to eller flere social- og sundhedsassistenter. Vi har primært brug for dig i aftenvagter og i vagter hver anden weekend. Den nøjagtige arbejdstid kan vi aftale nærmere.
 
Om dig
Du synes det er spændende, at blive en del af en helt ny arbejdsplads, hvor vi sætter beboernes liv og værdighed i centrum. Som person er du positiv, fleksibel og stabil, og du kan sige om dig selv, at du har et smittende humør og sætter pris på tværfagligt samarbejde.

Du ønsker at arbejde i et team og at være med til at fremme et positivt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Du er fagligt dygtig, men vi sørger naturligvis også for en grundig introduktion til arbejdet, når du starter hos os.
 
Om os
Banebo ligger centralt i Viborg i den nye bydel Banebyen med skøn udsigt over byens tage og kig til Søndersø. Vores nye hus er indrettet moderne, lyst og imødekommende, og der er taget højde for det gode arbejdsmiljø i indretningen.
I øjeblikket er vi 50 medarbejdere fordelt på fire teams.

Huset rummer 67 plejeboliger og 33 ældreboliger fordelt på tre etager.
De første beboere flyttede ind i september i år. I stuen har vi café, dagcenter, træning, festsal og byens smukkeste atrium. En del af huset er desuden reserveret til hjemmepleje- og hverdagsrehabilitering.
 
Løn og ansættelse
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Straffeattest skal fremvises ved ansættelsen.
 
Ansættelsessamtaler afholdes den 19. december 2018

Du er velkommen til at besøge os, inden du sender din ansøgning.
Kontakt teamleder Birthe Kjærsgaard på telefon 20 90 87 65.Teamleder Anne Mette Therkelsen på telefon 25 63 52 85 eller centerleder Anette Hald Hansen 87 87 65 50, så du med egne øjne kan se vores flotte arbejdsplads. Du er også velkommen til at ringe for at få mere at vide om stillingerne.
Besøg os også på vores hjemmeside https://banebo.viborg.dk/ og på Facebook https://www.facebook.com/plejecenterbanebo/